Achiziția smartphone-ului Xiaomi Mi 8 de pe GearBest vă aduce o brățară Mi Band 3 cadou!

1.485 ori
<b>Achiziția smartphone-ului Xiaomi Mi 8 de pe GearBest vă aduce o brățară Mi Band 3 cadou!</b>Descoperim astăzi o promoție nouă marca GearBest.com, campanie ce presupune oferirea unei brățări Xiaomi Mi Band 3 la achiziția unui smartphone Xiaomi Mi 8. Oferta este limitată pentru primii 2000 cumpărători și la prima vedere totul sună

În aceste zile cei de la GearBest desfășoară o campanie promoțională foarte interesantă, subiectul ofertei fiind smartphone-ul Xiaomi Mi 8 în versiunea globală cu 6 GB de RAM și 64 GB spațiu de stocare flash. După cum ați aflat încă din titlu, acest retailer oferă cadou o brățară Xiaomi Mi Band 3 la achiziția unui smartphone Mi 8, cu mențiunea că doar primii 2000 cumpărători vor beneficia de acest cadou special.

Xiaomi Mi 8

Telefonul are listat un preț de 489.99 dolari și cei care se întreabă care este suma finală pe care o au de plătit la sosirea coletului în țară, trebuie să știe că aceasta este de 582.99 dolari (sumă ce include TVA-ul de 19% perceput în România). Chiar și așa prețul este mai mic decât cel practicat pe plan local unde mai punem la socoteală și cadoul care separat se vinde pentru 30 dolari.

Știți deja faptul că Xiaomi Mi 8 este un flagship veritabil ce sosește cu procesor Snapdragon 845, cameră duală în spate cu stabilizare optică, baterie de 3400 mAh și ecran FHD+ de 6.21 inch. Brățara pe de altă parte ne oferă monitorizare a numărului de pași, caloriilor consumate și a ritmului cardiac, cât și certificare 5ATM pentru rezistența la apă.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 poate fi achiziționat de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×