Peste 1 milion de smartphone-uri Xiaomi Mi 8 au fost vândute în doar 18 zile de la debut

1.363 ori
<b>Peste 1 milion de smartphone-uri Xiaomi Mi 8 au fost vândute în doar 18 zile de la debut</b>Dacă anterior aflam faptul că firma chineză OnePlus a reușit vânzarea a 1 milion de terminale OnePlus 6 în 22 zile de la debutul pe piață, iată că astăzi descoperim în cât timp a ajuns Xiaomi la aceeași cifră cu noua sa serie de handset-uri Mi 8

Și în acest an cei de la Xiaomi ne-au surprins plăcut prin flagship-ul adus pe piață, fiind desigur vorba despre Mi 8 - un telefon care se remarcă printr-un raport preț-specificații excelent! Au debutat alături și alte variante precum modelul Explorer Edition cu spate transparent și scanner de amprente integrat în ecran, dar și modelul Mi 8 SE care se remarcă prin pachetul hardware upper mid-range și design-ul similar.

Xiaomi Mi 8

Acum aflăm că la numai 18 zile de la startul vânzărilor toate aceste terminale au înregistrat 1 milion de unități vândute, cifră dezvăluită de către purtătorul de cuvânt Xiaomi, Donovan Sung. Din câte descoperim, acest număr de unități vândute acoperă doar modelele standard Mi 8 și pe Mi 8 SE, asta pentru că varianta mai inedită Explorer încă nu este disponibilă la vânzare. 

Putem compara această realizare a celor de la Xiaomi cu cea OnePlus, companie din urmă despre care am aflat de curând că a vândut 1 milion de unități OnePlus 6 într-o perioadă de 22 zile. La ora actuală Mi 8 și OnePlus 6 se află în topul celor mai accesibile smartphone-uri de pe piață cu procesor Snapdragon 845, între ele aflându-se și ZenFone 5Z.

Pe Xiaomi Mi 8 îl găsiți la vânzare și pe plan local în oferta PC Garage, respectiv QuickMobile.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×