Allview X3 Soul Style: Design arătos, metalic, familiar

1.307 ori
<b>Allview X3 Soul Style: Design arătos, metalic, familiar</b>Allview X3 Soul Style are un design familiar din multe puncte de vedere. El aduce cu un LeEco Le 1S văzut din faţă şi puţin şi cu un model Galaxy A. Ne oferă o carcasă metalică unibody şi o diagonală de 5.5 inch, iar în zona frontală se afla un panou 2.5D

Allview X3 Soul Style are un design familiar din multe puncte de vedere. El aduce cu un LeEco Le 1S văzut din faţă şi puţin şi cu un model Galaxy A. Ne oferă o carcasă metalică unibody şi o diagonală de 5.5 inch, iar în zona frontală se afla un panou 2.5D.

Disponibil pe auriu sau gri, acest model cântăreşte 162.2 grame, ceea ce teoretic poate părea destul de mult pentru un device cu o aşa diagonală, dar practic e o greutate bine echilibrată pe un format destul de lung de handset. Grosimea de 8.15 mm e rezonabilă, nici chiar RAZR, dar nici chiar talia vreunui device gros ca Huawei Honor 7. Telefonul e elegant şi arătos şi are un şasiu fabricat din magneziu şi aluminiu.

E destul uşor de utilizat cu o singură mână, cel puţin pentru mine şi apreciez şi ergonomia dată de spatele uşor curbat. Construcţia e solidă, marginile sunt angulare dar nu deranjează şi aderenţa e bună. Un telefon comod, elegant, solid.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×