Allview V2 Viper i4G: Design poate prea simplu, dar destul de comod şi familiar

1.446 ori
<b>Allview V2 Viper i4G: Design poate prea simplu, dar destul de comod şi familiar</b>Prima oară când am ţinut în mână un Allview V2 Viper i4G, feelingul său mi-a amintit de cel al telefonului HTC 8X, unul dintre ultimele modele cu Windows Phone de la HTC. E vorba despre senzaţia de material plastic curbat în mână, deşi spatele..

Prima oară când am ţinut în mână un Allview V2 Viper i4G, feelingul său mi-a amintit de cel al telefonului HTC 8X, unul dintre ultimele modele cu Windows Phone de la HTC. E vorba despre senzaţia de material plastic curbat în mână, deşi spatele nu e chiar atât de soft touch ca la acel HTC. Telefonul Allview vine pe alb sau negru şi e fabricat din policarbonat.

Măsoară 8.3 mm în grosime şi cântăreşte 144.5 grame, teoretic o greutate mare pentru un model cu ecran de 5 inch. Totuşi el se simte destul de uşor în mâna utilizatorului. Spatele e uşor curbat, iar zona frontală e magnet de amprente. Remarcăm şi muchiile groase ale ecranului şi aderenţa bună, iar utilizarea cu o singură mână nu pune nici o problemă.

Construcţia e şi ea rezonabilă, astfel că spatele nu scârţâie şi nu pare fragil. Nu mi-a plăcut că nu există un punct clar de unde să începem să scoatem capacul spate, vreo denivelare sau fantă. Astfel pe ghicite am scos capacul începând de sus şi am avut dreptate că de acolo se începe. V2 Viper i4G nu impresionează prin designul simplu, dar e comod şi se simte plăcut în mână.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×