Allview P9 Energy: Conectivitate bună, infraroşu binevenit

1.073 ori
<b>Allview P9 Energy: Conectivitate bună, infraroşu binevenit</b>Cred că puteaţi ghici cu ochii închişi ca Allview P9 Energy e un telefon dual SIM. El vine cu două slot-uri microSIM şi are ca de obicei şi GPS, dar nu vine cu suport Glonass. Primim şi voce HD şi în mod bizar nu avem USB Type C aici, ci doar microUSB 2.0

Cred că puteaţi ghici cu ochii închişi ca Allview P9 Energy e un telefon dual SIM. El vine cu două slot-uri microSIM şi are ca de obicei şi GPS, dar nu vine cu suport Glonass. Primim şi voce HD şi în mod bizar nu avem USB Type-C aici, ci doar microUSB 2.0.

Există suport pentru LTE Categoria 6 pe acest terminal, cu viteza teoretică de download de până la 300 Mbps. Lista mai include şi Bluetooth 4.0, HSDPA, WiFi b/g/n, WiFi Direct şi infraroşu, ca un extra binevenit. Dialerul oferă funcţii clasice ca Blacklist, Speed Dial şi reducere a zgomotului de fond. Apelurile au fost realizate cu volum ridicat, sunet clar, semnalul a fost bun şi am avut anulare excelentă a zgomotului.

Speedtest Allview P9 Energy

Peel Smart Remote e o aplicaţie de tip telecomandă TV, ce permite controlarea electronicelor şi electrocasnicelor via infraroşu. Includem aici set top box şi televizor şi conexiunea IR a funcţiona fără cusur. Nu chiar fără cusur a fost testul prin SpeedTest, cu viteza de 89 Mbps la download în 4G şi 48 Mbps la upload, deci stăm OK la acest capitol. Totuşi la WiFi mă aşteptam mai mult decât la 80 Mbps la download.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×