Allview X4 Soul: Conectivitate în grafic, fără a fi next gen totuşi

828 ori
<b>Allview X4 Soul: Conectivitate în grafic, fără a fi next gen totuşi</b>Nu ştiu în ce măsură implementarea de port USB Type-C şi NFC pe Allview X4 Soul i-ar fi crescut preţul sau dacă e pur şi simplu vina setup-ului pe care îl implică procesorul de la bord, dar cert este că telefonul nu are aceste dotări.

Nu ştiu în ce măsură implementarea de port USB Type-C şi NFC pe Allview X4 Soul i-ar fi crescut preţul sau dacă e pur şi simplu vina setup-ului pe care îl implică procesorul de la bord, dar cert este că telefonul nu are aceste dotări.

X4 Soul dispune totuşi de două slot-uri nano SIM, suport LTE Categoria 6, cu viteza de download pe hârtie de până la 300 Mbps. Avem parte de LTE FDD şi TDD, voce HD, Bluetooth 4.0, HSDPA, WiFi a/b/g/n, WiFi Direct şi port microUSB 2.0. Putem trăi şi fără USB Type C şi fără NFC binişor zic eu şi ar fi fost mai degrabă o chestiune de reputaţie dacă le găseam la bord.

Speedtest Allview X4 Soul

În privinţa apelurilor, Dialerul aduce funcţii ca Black List şi Speed Dial, iar apelurile s-au remarcat prin volum ridicat, sunet clar şi anulare bună a zgomotului de fond. Microfonul a fost excelent. Am făcut şi teste de viteză, pe bază de SpeedTest, care s-au lăsat cu valori de 63 Mbps la download 4G, 47 Mbps la upload, iar la testul WiFi am atins 73 Mbps la download şi 25 Mbps la upload.

Suntem deci în limite normale.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×