Allview E3 Jump: Conectivitate bună, 4G excelent

736 ori
<b>Allview E3 Jump: Conectivitate bună, 4G excelent</b>Cum acustica lui Allview E3 Jump e bună, ne aşteptam la un comportament similar de la difuzorul pentru convorbiri. Acest model vine cu suport pentru conectivitate 4G LTE (FDD), iar acesta este un telefon single SIM, cu GPS la bord, suport pentru voce HD,

Cum acustica lui Allview E3 Jump e bună, ne aşteptam la un comportament similar de la difuzorul pentru convorbiri. Acest model vine cu suport pentru conectivitate 4G LTE (FDD inclusiv), iar acesta este un telefon single SIM, cu GPS la bord, suport pentru voce HD, HSDPA, Bluetooth 4.0 şi WiFi b/g/n.

Primim şi WiFi Direct, microUSB 2.0, iar apelurile oferă un volum nu prea ridicat totuşi, in ciuda aşteptărilor menţionate mai sus. Claritatea e OK, iar semnalul e bunicel. Trecând la testul de viteză, am atins 106 Mbps la download via 4G şi 47 Mbps la upload. Prin WiFi am atins 70 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Dacă rezultatele la testul WiFi nu impresionează deosebit, cele 4G LTE sunt excelente având în vedere tipul de smartphone cu care avem de-a face aici.

Speedtest Allview E3 Jump

Există şi o funcţie Turbo Download, ce combina WiFi şi 4G pentru descărcări mai rapide, utile mai ales pentru cei care descarcă softuri mari sau jocuri mari.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×