Motorola Moto M: Conectivitate cu viteze bune şi difuzor generos la convorbiri

1.109 ori
<b>Motorola Moto M: Conectivitate cu viteze bune şi difuzor generos la convorbiri</b>Motorola a inventat telefonul mobil, ştim asta cu toţii şi ca atare avem aşteptări mari de la companie, indiferent sub tutela cui se afla. Motorola Moto Z si Moto G4 se auzeau excelent şi nici Moto M nu sta rău.

Motorola a inventat telefonul mobil, ştim asta cu toţii şi ca atare avem aşteptări mari de la companie, indiferent sub tutela cui se află. Motorola Moto Z si Moto G4 se auzeau excelent şi nici Moto M nu stă rău.

Acesta este un telefon dual SIM cu slot-uri nano SIM şi un al doilea slot este hibrid, putând găzdui şi un card microSD. Există şi port USB Type-C, suport OTG, Bluetooth 4.1, GPS, Glonass şi LTE Categoria 6, care pe hârtie promite până la 300 Mbps viteza de download. Avem şi 2 microfoane la posturi, WiFi a/b/g/n/ac şi pentru cei care se întreabă nu avem NFC aici.

Speedtest Ookla Motorola Moto M

Apelurile au volumul bun, claritatea e excelentă şi anulareă zgomotului de fond şi-a făcut treaba bine. Rezultatele au arătat bine şi în SpeedTest, cu 247 Mbps viteza download în WiFi şi 25 Mbps la upload. La testul 4G am atins 62 Mbps la download şi 45 Mbps la upload, ambele viteze în grafic cu alte modele testate de noi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×