Allview X3 Soul Lite Preview: telefon tineresc şi compact cu 3 GB RAM, la primele impresii după lansare (Video)

2.981 ori
<b>Allview X3 Soul Lite Preview: telefon tineresc şi compact cu 3 GB RAM, la primele impresii după lansare (Video)</b>Allview X3 Soul Lite a fost anunţat cu doar 2 ore în urmă şi deja avem un preview pentru voi. Terminalul a debutat împreună cu Allview X3 Soul Style şi ambele sunt disponibile la precomandă, urmând a sosi în lunile viitoare

Allview X3 Soul Lite a fost anunţat cu doar 2 ore în urmă şi deja avem un preview pentru voi. Terminalul a debutat împreună cu Allview X3 Soul Style şi ambele sunt disponibile la precomandă, urmând a sosi în lunile viitoare. X3 Soul Lite costă 899 lei şi îl detaliem mai jos.

O ofertă foarte atractivă aduce un voucher de 300 de lei pentru cei care fac precomandă pentru acest modele, ofertă valabilă pentru primii 100 de sosiţi. Allview X3 Soul Lite completează seria X3 Soul cu un device tineresc, cu un ecran HD de 5 inch, cu panou 2.5D care e foarte arătos, amintindu-mi de cât mult mi-a plăcut lookul lui Allview P8 Energy Mini.

Allview X3 Soul Lite privit din spate

Un avantaj e şi faptul că rulează Android 6.0 Marshmallow şi o surpriză e faptul că primim 3 GB RAM, ceea ce, dacă nu mă înşel, face din acest smartphone cel mai ieftin model cu brand autohton şi 3 GB RAM la bord. Primele impresii despre smartphone sunt că e comod şi compact, are ramă solidă şi aceasta prinde lumină într-un mod interesant. Spatele rotunjit contribuie la ergonomie.

Funcţionarea e fluidă, aplicaţia Camera e înţesată de opţiuni şi funcţii, inclusiv Macro sau Pro, iar handsetul vine şi cu o funcţie de securitate numită Spaţiu Privat, activată cu swipe în jos cu două degete. În spate avem o cameră de 13 MP, în faţă una de 5 MP, iar noul model e disponibil pe auriu, acea versiune livrându-se pe 25 iulie şi gri, aceea sosind pe 5 august.

Un aspect interesant e că cele două telefoane noi vin la pachet cu  posibilitatea de retur în 60 de zile dacă le precomandați. Acest preview a ţinut loc de unboxing, dar fiţi siguri că revenim cu review în curând. [FORUM]

Allview X3 Soul Lite Prezentare Video

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×