Allview X4 Soul Infinity L: OS, UI, aplicaţii pe curat, cu Nougat în centru

1.042 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity L: OS, UI, aplicaţii pe curat, cu Nougat în centru</b>Allview X4 Soul Infinity L este unul dintre ultimele telefoane cu Android Nougat lansate de Allview în 2017. În 2018 vom vedea mai degrabă modele cu Oreo sunt sigur. Handsetul de faţă are interfaţa mai degrabă stock, cu foarte puţine modificări şi..

Allview X4 Soul Infinity L este unul dintre ultimele telefoane cu Android Nougat lansate de Allview în 2017. În 2018 vom vedea mai degrabă modele cu Oreo sunt sigur. Handsetul de faţă are interfaţă mai degrabă stock, cu foarte puţine modificări şi personalizări.

Interfata grafica Allview X4 Soul Infinity L

AVI nu lipseşte de la posturi, asistentul vocal văzut deja pe câteva modele de telefoane Allview. Va permite ca prin comandă vocală să porniţi cameră, să navigaţi spre o destinaţie, să aflaţi cum e vremea şi să obţineţi informaţii de cultura generală de pe Wikipedia. Multitasking-ul se face în clasicele 2 metode: split screen şi carusel. Ţinem apăsat pe ecran şi apar wallpaper-uri, setări şi widget-uri (stock).

Porţiunea dropdown include notificări şi Quick Settings. Setările clasice includ un Full Screen Mode, care va permite să folosiţi tot spaţiul ecranului 18:9 în aplicaţiile instalate, fără muchii negre. O funcţie pe care am băgat-o în seama este Smart Motion, precum "scuturarea" telefonului pentru a răspunde la apel şi întoarcerea cu faţa în jos pentru "mut".

Avem şi Duraspeed, care curăţă memoria, Emergency Rescue şi un System UI Tuner. Scannerul de amprente înregistrează amprenta în 11 paşi şi are acurateţe bună, dar nu este prea rapid, ba mai degrabă lent. Allview X4 Soul Infinity L vine cu 30 de aplicaţii preinstalate, deci nu prea avem bloatware aici, mai mult strictul necesar plus încă nişte aplicaţii. Menţionez clasicul pachet cu Calendar, Maps, Drive, AVI, suita Play şi nu, nu mai avem Bitdefender aici.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×