Allview X4 Soul Xtreme: OS, UI, aplicaţii apropiate de stock, dar cu Visual UI 1.2 peste

1.548 ori
<b>Allview X4 Soul Xtreme: OS, UI, aplicaţii apropiate de stock, dar cu Visual UI 1.2 peste</b>Ne-am obişnuit deja cu telefoane Allview care vin cu Android Nougat preinstalat, deci următorul pas va fi trecerea la Oreo. Până atunci îl vedem pe Allview X4 Soul Xtreme cu Android Nougat cu Visual UI 1.2 aplicat peste.

Ne-am obişnuit deja cu telefoane Allview care vin cu Android Nougat preinstalat, deci următorul pas va fi trecerea la Oreo. Până atunci îl vedem pe Allview X4 Soul Xtreme cu Android Nougat cu Visual UI 1.2 aplicat peste.

Interfaţa e aproape de cea stock, iar pentru multitasking avem un carusel şi split screen pentru a folosi două aplicaţii în acelaşi timp. Lockscreen-ul afişează mesaje inspiraţionale, cu un swipe în jos în homescreen accesăm notificările, iar cu un swipe în sus intram in zona de Quick Settings, unde găsim şi inedita funcţie Super Screenshot. Putem face capturi de ecran normale, lungi sau screenshot-uri parţiale.

Interfata grafica Allview X4 Soul Xtreme

Dacă ţinem homescreen-ul apăsat accesăm zona de aplicaţii, widget-uri şi efecte. Cu un swipe în sus pe homescreen (din mijlocul ecranului) intrăm în acel Launcher Menu, cu opţiuni legate de teme, smart gesture şi altele de gen. Dar nu am terminat aici cu swipe-urile. Făcând swipe-uri în dreapta sau stânga pe butonul Home accesăm zona Edge a ecranului, în stil Galaxy S7 Edge.

Practic este o listă verticală de shortcut-uri pe marginea ecranului. Utilă sau nu decideţi voi. În zona de Setări avem Do Not Disturb, Panic Button şi setările legate de scanner de amprente. Acesta are un setup în 10 paşi, dar deblocarea în sine durează cam mult. Smart Gestures includ Smart Dial, Pause Alarm, Dublu Tap pentru activare ecran. Avem şi widget-ul plutitor Suspend Option, utilizare cu mănuşi şi încărcarea cu rol de power bank pentru alte terminale.

Pe lista de aplicaţii avem 44 de nume, organizate după litera iniţială. Printre ele se număra Bitdefender Mobile Security, Child Mode, Notes, Peel Remote, Snapseed, System Manager, pachetul clasic aş zice. Cine vrea să aibă o funcţie gen ALT/TAB pe mobil poate face o dublă apăsare pe butonul Recents, pentru un extra nivel de multitasking.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×