Allview X4 Soul Infinity Plus: OS, UI, aplicaţii cu AVI în mare formă şi doar Nougat ca OS

1.508 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity Plus: OS, UI, aplicaţii cu AVI în mare formă şi doar Nougat ca OS</b>Allview X4 Soul Infinity Plus nu face marele pas spre Oreo, ci îl lasă pe Allview V3 Viper cu premiera aceasta. "Plus-ul" rămâne la Android 7.1.1 Nougat, care nu e deloc departe de o abordare stock, ca look si UI.

Allview X4 Soul Infinity Plus nu face marele pas spre Oreo, ci îl lasă pe Allview V3 Viper cu premiera aceasta. "Plus-ul" rămâne la Android 7.1.1 Nougat, care nu e deloc departe de o abordare stock, ca look si UI.

Allview X4 Soul Infinity Plus, interfata grafica

Multitasking-ul implică split screen şi carusel, iar dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm zona de wallpaper, widgets şi setări. Porţiunea dropdown vine cu o abordare albă şi curată, cu toggle-uri albastre, care mă duce cu gândul la Samsung Experience puţin. În mod inedit avem şi sugestii de la AVI (vreme, treci telefonul pe silent pentru ca e noapte), care a devenit mai deştept şi le găsim tot în zona de Notificări.

Setările vă permit să umblaţi la bara navigaţională, avem şi funcţie Smart Wakeup şi posibilitatea de a face captură de ecran cu swipe cu 3 degete pe ecran. Mai există şi DuraSpeed, pentru a face curăţenie în memorie. Lista se încheie cu funcţia Emergency Rescue şi evident am testat şi scannerul de amprente. Acesta se află în spate şi are un setup în 11-12 paşi, plus deblocare rapidă la prima atingere.

AVI a ajuns la generaţia a treia şi am avut chiar ocazia să îi facem o prezentare separată. Are acum o interfaţă mai glossy şi ceva mai la modă, cu un fundal mov în loc de roşu. Asistentul răspunde mai rapid la comenzi, integrează Wikipedia, horoscop, calendar creştin ortodox şi permite şi scrierea de mesaje spre contacte Whatsapp prin dictare. Putem seta remindere, completa liste de cumpărături sau caută definiţii în DEX.

Poate deschide YouTube pentru o anumită melodie sau trece handsetul pe "Silenţios". O evoluţie clară şi abia aştept să văd AVI 4.0. Pe lista de aplicaţii preinstalate se afla 30 de nume, ceea ce e rezonabil şi nu am găsit vreo aplicaţie din gama bloatware aici. Aşteptam actualizarea la Oreo...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×