Apple iPhone 11: Design frontal de XR, spate mai arătos decât la iPhone 11 Pro

729 ori
<b>Apple iPhone 11: Design frontal de XR, spate mai arătos decât la iPhone 11 Pro</b>Nimeni nu poate nega faptul că Apple ne livrează o construcţie premium pe telefoanele sale. Bendgate a dispărut şi avem o combinaţie de sticlă şi metal bine închegată. La ergonomie stăm bine când nu sărim de 200 de grame, iar iPhone 11 încă se ţine bine..

Nimeni nu poate nega faptul că Apple ne livrează o construcţie premium pe telefoanele sale. Bendgate a dispărut şi avem o combinaţie de sticlă şi metal bine închegată. La ergonomie stăm bine când nu sărim de 200 de grame, iar iPhone 11 încă se ţine bine, cu talie de 8.3 mm şi greutate de 194 de grame.

Video-review Apple iPhone 11, secțiunea design

E o greutate mai bine echilibrată decât la iPhone 11 Pro Max, asta e sigur şi telefonul e mai puţin "îndesat" decât iPhone 11 Pro. În spate şi fată avem sticlă, iar între ele se afla o ramă din aluminiu şi nu din oţel inoxidabil ca la iPhone 11 Pro şi 11 Pro Max. Apple a aplicat o protecţie oleofobică pe faţă, pentru a evita atragerea de amprente şi grăsime. Pe spate în schimb se vor vedea ceva mai bine, deşi nu pe toate nuanţele totuşi.


Aproape de nuanţe, avem 6 la număr:

  • Negru
  • Verde
  • Galben
  • Mov
  • Roşu
  • Alb

Şi ca să trecem şi la critică, iPhone 11 pare depăşit dacă ne uităm la alte telefoane din jurul său. Bretonul e uriaş şi nu mai are ce căuta în 2019, iar muchiile sunt groase, inacceptabil de groase. Avem măcar certificare IP68 pentru rezistenţa la apă şi praf, iar telefonul e uşor de folosit cu o mână. Se mulează binişor pe palma mea, cam ca şi iPhone XR dinaintea sa, mai ales că au aceleaşi dimensiuni. Riscă să fie alunecos uneori, deci nu strică o husă.

Ca o constatare personală îmi place mai mult cum arată cameră pătrată de aici şi modul în care se potriveşte cu spatele faţă de cea de pe iPhone 11 Pro şi 11 Pro Max. Are şi o textură interesantă dacă treci cu mâna peste ea, iar protuberanta nu e aşa mare cum ai crede.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×