Apple iPhone 11 Pro Max: Design cu greutate, dar la un sfert de kil' nu mai e fun!

2.739 ori
<b>Apple iPhone 11 Pro Max: Design cu greutate, dar la un sfert de kil' nu mai e fun!</b>Am apreciat mereu munca lui Jony Ive în simbioză cu Steve Jobs, dar mi se pare că de câţiva ani Apple şi-a pierdut inspiraţia. Pe iPhone X am învăţat să îl apreciez oarecum, am tolerat XS Max, dar la iPhone 11 Pro şi 11 Pro Max trebuie să pun punct..

Am apreciat mereu munca lui Jony Ive în simbioză cu Steve Jobs, dar mi se pare că de câţiva ani Apple şi-a pierdut inspiraţia. Pe iPhone X am învăţat să îl apreciez oarecum, am tolerat XS Max, dar la iPhone 11 Pro şi 11 Pro Max trebuie să pun punct respectului pentru Apple. Până şi oamenii care apreciau paletele de ping pong şi îşi luau numai iPhone-uri cu „plus” sau „max” ezită în faţa unui mamut de 226 de grame. Îi mai pui o husă şi aproape cari o tabletă sau power bank după tine... La un sfert de kil' nu mai e fun!

Video-review iPhone 11 Pro Max, secțiunea design

Măsoară totuşi un rezonabil 8.1 mm în talie şi este fabricat din sticlă şi oţel inoxidabil. Are şi certificare IP68, deşi nu e recomandat să faci baie cu el, mai ales în mare. E greu de mânuit cu o singură mână, dar măcar nu este alunecos acest Max. Construcţia este una premium, nimic de zis, dar Apple uită că lumea vrea în ziua de azi terminale echilibrate. Sunt telefoane pe piaţa cu aproape jumătate de inch mai generoase în diagonală care nu cântăresc nici 200 de grame, iar bateria lor ține la fel de mult, dacă nu mai mult.

Nu e totul negru totuşi, pentru că îmi place noul spate din sticlă Frosted, văzută şi la OnePlus în 2018. Este în sfârşit un spate din sticlă pe care nu se mai văd amprentele şi Midnight Green îmi place foarte mult ca nuanţa. E ca o culoare de camuflaj de pădure diluată că atunci când pui lapte în ceai sau cafea. Dacă spatele nu atrage amprente, zona camerei e jale cu scamele. Atrage scamele şi particulele mici într-un mod fantastic, ca o gaură neagră. Practic e magnet de scame!

Despre lentilele uriaşe de cameră nici nu mai vorbesc, meme-urile cu aragaz o fac în locul meu. Să nu mai vorbim de breton, care e la fel de 3 generații... 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×