Sony Xperia 1: Design polarizant cu siguranţă, te-ar putea surprinde

1.335 ori
<b>Sony Xperia 1: Design polarizant cu siguranţă, te-ar putea surprinde</b>Sony poate fi acuzată de orice, numai de faptul că nu îşi asumă riscuri nu. Xperia XZ2 era uriaş, bombat şi să învârtea ca un titirez pe o suprafaţă plată. Xperia 1 e extrem de lung, îngust, de departe cel mai polarizant telefon din 2019 ca design.

Sony poate fi acuzată de orice, numai de faptul că nu îşi asumă riscuri nu. Xperia XZ2 era uriaş, bombat şi să învârtea ca un titirez pe o suprafaţă plată. Xperia 1 e extrem de lung, îngust, de departe cel mai polarizant telefon din 2019 ca design. Lungimea nu mai pare o problemă aşa mare când îl foloseşti mai ales în landscape pentru a consuma video pe site-ul TIFF, Netflix sau YouTube.

Video-review Sony Xperia 1, secțiunea design

Îngustimea te ajută să îl ţii mai bine în mână, înfăşurându-ţi degetele în jurul taliei sale. Aderența e OK dar doar după ce te înveţi cu formatul, pentru că în primele zile ţi se va părea un telefon alunecos. Marea mea problemă e cu butonul Power, care mi se pare pus prea jos pentru a fi comod. Bifează materiale premium, sticlă şi metal, dar nu sunt mare fan al designului camerei.

Spatele atrage ceva amprente şi grăsime, iar telefonul măsoară 8.2 mm în grosime şi cântăreşte 178 de grame. Dimensiuni OK pentru diagonală de 6.5 inch. Xperia 1 are certificare IP65/IP68 şi rezistă cu brio la apă şi praf. Designul este simplu, dreptunghiular, cu muchii groase, acestea sunt lucrurile care pot deranja o persoană ce vrea cu disperare inovaţie, corpuri curbate, subţiri şi ceva nou.

Construcţia e solidă, dar până la urma rămâne un caz clasic de "Love it or hate it". "I love it" aş zice, minus designul camerei şi butonul Power.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×