Motorola One Macro: Design închegat, în gradient, atrage priviri

954 ori
<b>Motorola One Macro: Design închegat, în gradient, atrage priviri</b>Motorola One Macro măsoară 9 mm în talie şi cântăreşte 186 de grame. Sunt dimensiuni OK pentru un telefon cu diagonală de 6.2 inch. Deşi spatele arată a sticlă, e acoperit cu material plastic, în degrade, de la albastru închis sus la albastru deschis jos.

Motorola One Macro măsoară 9 mm în talie şi cântăreşte 186 de grame. Sunt dimensiuni OK pentru un telefon cu diagonală de 6.2 inch. Deşi spatele arată a sticlă, e acoperit cu material plastic, în degrade, de la albastru închis sus la albastru deschis jos. E cam alunecos, dar îl salvează husa oferită la pachet.

Video-review Motorola One Macro, secțiunea design

E şi destul de lat şi lung, deci greu de utilizat cu o singură mână, dacă ai mâna mică. Camera din spate arăta ca un semn de exclamare, o abordare inedită chiar şi pentru cineva care a văzut toate tipurile de camere în viaţa sa. Spatele atrage multe amprente dacă e lăsat fără husa, iar butonul Power cel zimţat te ajută să îl găseşti uşor pe pipăite şi are şi feedback bun.

Sub tot acest plastic se află un schelet metalic solid şi telefonul da senzaţia de rezistenţă nu de fragilitate. Nuanţa de aici este Space Blue, iar noi apreciem gradientul, soliditatea şi ergonomia.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×