Apple iPhone 8 Plus: Conectivitate la zi cu tot ce vor fanii Apple

1.462 ori
<b>Apple iPhone 8 Plus: Conectivitate la zi cu tot ce vor fanii Apple</b>Apple iPhone 8 Plus are acelaşi tip de conectivitate ca şi iPhone X, modern şi la zi, fără compromisuri. Vine cu suport 4G LTE Categoria 16, cu promisiunea vitezelor Gigabit pe viitor, dar sunt şi zone ale globului în care se vinde varianta cu modem LTE..

Apple iPhone 8 Plus are acelaşi tip de conectivitate ca şi iPhone X, modern şi la zi, fără compromisuri. Vine cu suport 4G LTE Categoria 16, cu promisiunea vitezelor Gigabit pe viitor, dar sunt şi zone ale globului în care se vinde varianta cu modem LTE Categoria 12 (până la 600 Mbps download).

Avem şi conector Lightning, nu avem jack audio, dar primim Bluetooth 5.0, NFC, WiFi ac cu MIMO, GPS, Glonass, Galileo, VoLTE şi apelare WiFi. Lista de opţiuni de conectivitate mai include şi voce HD, iar apropo de voce, apelurile au avut un volum super ridicat şi anulare perfectă a zgomotului de fond. Am păţit chiar să mă întrebe lumea "Unde eşti? Nu se aude nimic în jur?".

Speedtest Apple iPhone 8 Plus

Am realizat şi faimosul SpeedTest şi am ajuns la 472 Mbps viteza de download, aproape de maximul teoretic oferit de operatorul UPC pe modemul nostru, dar şi 25 Mbps la upload. La testul 4G avem 101 Mbps la download şi 47 Mbps la upload, iarăşi rezultate bune. Sunt scoruri mult mai ridicate decât de obicei.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×