Apple iPhone X: Conectivitate în grafic, zero probleme

916 ori
<b>Apple iPhone X: Conectivitate în grafic, zero probleme</b>În ziua de azi am ajuns să ne temem de probleme şi bug-uri pe cele mai galonate telefoane, din cauza unor modele precum Google Pixel XL 2. Recent şi iPhone X a avut parte de ceva hype negativ, din cauza unor sunete ciudate scoase de difuzor, dar noi nu..

În ziua de azi am ajuns să ne temem de probleme şi bug-uri pe cele mai galonate telefoane, din cauza unor modele precum Google Pixel XL 2. Recent şi iPhone X a avut parte de ceva hype negativ, din cauza unor sunete ciudate scoase de difuzor, dar noi nu am semnalat probleme de genul. Revenim totuşi la conectivitatea testată (rapid) pe perioada cât am avut device-ul.

Primim suport Bluetooth 5.0, WiFi ac cu MIMO, NFC şi 4G LTE Categoria 12, ceea ce pe hârtie înseamnă viteze de download de până la 600 Mbps şi de upload de până la 150 Mbps. Numărul de benzi e măricel, chiar şi faţă de cei mai pretenţioşi rivali. Evident avem parte de toate beneficiile epocii moderne, precum VoLTE, voce HD şi apelare WiFi. Mai primim şi GPS, Galileo, Beidou şi Glonass, conectorul Lightning e în mod şocant la posturi de 5 ani deja şi nu, tot nu avem jack audio.

Speedtest Apple iPhone X

La portul Lightning puteţi ataşa accesorii certificate care au conector Lightning, unele chiar de tip USB Host. Apropo de jackul audio, nu uitaţi că aveţi la pachet şi un adaptor Lightning to 3.5 mm. În ce priveşte apelarea, am avut un volum excelent, destul de ridicat aş zice, dar odată ce am întrebat persoana de la celălalt capăt al "firului", a zis că mă aude cam ca pe iPhone 7, deci nu simt vreun upgrade major la microfon.

Anularea de zgomot e la înălţime ca de obicei. La testele WiFi am atins 68 Mbps la download şi 72 Mbps la upload, dar reţineţi că nu e testarea obişnuită cu vitezele de UPC din Timişoara, ci un router mai modest de periferia Bucureştiului (via RCS&RDS). La testele Vodafone avem 30 Mbps la download şi 10 Mbps la upload, cu menţiunea că au fost realizate la periferia oraşului.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×