Apple iPhone 8: Conectivitate modernă, viteze ridicate

843 ori
<b>Apple iPhone 8: Conectivitate modernă, viteze ridicate</b>În ce priveşte conectivitatea iPhone 8 oferă în mare acelaşi lucru ca iPhone 7, doar că are grijă să treacă şi la lucruri mai moderne, precum Bluetooth 5.0. Are şi WiFi ac cu MIMO, o multitudine de benzi 4G LTE suportate, dar şi clasicele GPS, Glonass..

În ce priveşte conectivitatea iPhone 8 oferă în mare acelaşi lucru ca iPhone 7, doar că are grijă să treacă şi la lucruri mai de actualitate, precum Bluetooth 5.0. Are şi WiFi ac cu MIMO, o multitudine de benzi 4G LTE suportate, dar şi clasicele GPS, Glonass şi Galileo.

Mai primim şi suport NFC, putem apela Facetime prin WiFi sau reţea celulară, dar există şi VoLTE. Portul Lightning e tot aici, iar 4G LTE-ul este de Categoria 16 sau 12 (în versiunea cu modem Intel). Prima variantă atinge viteza teoretică de descărcare de 1 Gbps.

Speedtest Apple iPhone 8

Apelurile au avut volum foarte ridicat, fără fâsâit şi fără sunet metalic, iar anularea zgomotului de fond a fost perfectă. Am făcut şi testele de viteză via SpeedTest, atingând 435 Mbps la download via WiFi şi 25 Mbps la upload. La 4G LTE am ajuns la un rezultat de 102 Mbps la download şi 63 Mbps la upload, deci stăm bine. Următorul pas? 5G!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×