ASUS ZenFone 4 (ZE554KL): Conectivitate dual SIM, perfect reglată

733 ori
<b>ASUS ZenFone 4 (ZE554KL): Conectivitate dual SIM, perfect reglată</b>Chiar dacă lumea nu prea mai sună azi şi clar nu mai dă mesaje text, un smartphone e înainte de toate un telefon, aşa că latura celulară e mereu pusă la test la Mobilissimo.ro. Cine pică astfel de teste? În principiu nimeni, dacă nu apare vreun..

Chiar dacă lumea nu prea mai sună azi şi clar nu mai dă mesaje text, un smartphone e înainte de toate un telefon, aşa că latura celulară e mereu pusă la test la Mobilissimo.ro. Cine pică astfel de teste? În principiu nimeni, dacă nu apare vreun Antennagate sau microfon buclucaş. Aici vitezele de download fac diferenţa...

ZenFone 4 din 2017 vine cu suport WiFi dual band ac MIMO şi LTE Categoria 12/13, cu promisiunea de viteze până la 600 Mbps la download. Mai primim şi modernul Bluetooth 5.0, WiFi Direct, GPS, Glonass şi Galileo. Acesta este un telefon dual SIM dual standby, ale cărui apeluri au fost cristaline şi foarte clar şi răspicat purtate. Nici o obiecţie la volum sau microfon. Stăm bine şi la testele de viteză, realizate prin SpeedTest.

Astfel, la testul 4G am ajuns la 89 Mbps la download şi 64 Mbps upload, iar la cel WiFi am plusat până la 198 Mbps la download şi 26 Mbps la upload. Dacă mă întrebaţi pe mine nici nu aveţi ce să faceţi cu aşa viteze mari, luând jocuri de mobil în 3 secunde şi făcând streaming Netflix fără vreun vis de buffering.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×