ASUS ZenFone 3 ZE552KL: Conectivitate bună, dar mixtă în comparaţie cu modelul mai mic

1.122 ori
<b>ASUS ZenFone 3 ZE552KL: Conectivitate bună, dar mixtă în comparaţie cu modelul mai mic</b>ASUS ZenFone 3 ZE552KL are în numele sau scopul său ca obiect pe Pământ: "Fone", adică "phone", deci telefon. Pe lângă funcţia sa de bază, timpul a adăugat terminalelor mobile multiple opţiuni de conectivitate, cu care ne-am obişnuit ca standard în ziua..

ASUS ZenFone 3 ZE552KL are în numele sau scopul său ca obiect pe Pământ: "Fone", adică "phone", deci telefon. Pe lângă funcţia sa de bază, timpul a adăugat terminalelor mobile multiple opţiuni de conectivitate, cu care ne-am obişnuit ca standard în ziua de azi.

Pe acest model primim un port USB Type-C şi suport WiFi a/b/g/n/ac spre exemplu, dar şi GPS şi Glonass, Bluetooth 4.2 şi WiFi Direct. Avem două slot-uri SIM, un micro SIM şi un nano SIM, acesta din urmă folosit şi că slot microSD. Aflaţi că doar un SIM se conectează la reţeaua 4G la un moment dat, sau mai bine zis cele două se conectează pe rând la 4G şi nu simultan.

Speedtest ASUS ZenFone 3 ZE552KL

E vorba aici despre LTE de Categoria 7, cu viteze teoretice de download de până la 300 Mbps, iar versiunea internaţională vine cu LTE Categoria 4, cu viteze până la 150 Mbps. Dialerul aduce ca de obicei o mulţime de opţiuni, printre care şi Block List, Speed Dial sau Call Recording. Apelurile au volum ridicat, sunetul se aude clar, iar semnalul nu ne-a dezamăgit.

Evident am realizat şi un test de viteză, iar în SpeedTest am atins 165 Mbps la download şi 25 Mbps la upload, în vreme la 4G LTE am atins 77 Mbps la download şi 47 Mbps la upload. De remarcat că viteza WiFi a fost sub modelul ZE520KL, dar 4G-ul a fost peste, totuși trebuie precizat faptul că testele nu au fost realizate în aceleași condiții, deci relevanța e doar orientativă. Rezultatele sunt bune per total!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×