iPhone 7 Plus: Conectivitate de vârf, garanţia calităţii Apple triumfă

1.465 ori
<b>iPhone 7 Plus: Conectivitate de vârf, garanţia calităţii Apple triumfă</b>Pe vremuri Nokia însemna garanţia a două aspecte pe telefoanele mobile: baterie excelentă şi convorbiri fără cusur. Apple a ajuns să însemne în ziua de azi convorbiri excelente, nu ca restul marilor producători de telefoane s-ar lăsa mai prejos.

Pe vremuri Nokia însemna garanţia a două aspecte pe telefoanele mobile: baterie excelentă şi convorbiri fără cusur. Apple a ajuns să însemne în ziua de azi convorbiri excelente, nu ca restul marilor producători de telefoane s-ar lăsa mai prejos. iPhone 7 Plus aderă la acest standard şi oferă numai ce e mai bun pe partea de conectivitate.

Primim WiFi a/b/g/n/ac cu MIMO, Bluetooth 4.2, NFC, GPS şi Glonass, dar şi LTE Categoria 9, cu viteza teoretică de până la 450 Mbps (download). Avem parte şi de suport VoLTE, voce HD, conector Lightning, AirPlay şi apelare WiFi. Apelurile au cel mai bun volum de până acum pe un iPhone, claritate excelentă şi izolează perfect zgomotele de fond.

Speedtest iPhone 7 Plus

Nici la viteza de download nu stăm rău deloc, atingând 374 Mbps la descărcarea via WiFi, conform lui SpeedTest şi 25 Mbps la upload. Acelaşi test a arătat că în reţeaua 4G Orange am atins 136 Mbps la download şi 45 Mbps la upload, deci stăm excelent şi depăşim şi iPhone 7 cu această ocazie.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×