ASUS ZenFone 3: Conectivitate modernă, variată, cu viteze mari

1.416 ori
<b>ASUS ZenFone 3: Conectivitate modernă, variată, cu viteze mari</b>Atunci când nu face pe înlocuitorul de cameră foto sau de consola de jocuri, ASUS ZenFone 3 revine la scopul său lăsat pe Pământ, de telefon mobil. Acest model dual SIM aduce opţiuni moderne de conectivitate şi trece la USB Type C, faţă de microUSB-ul pre

Atunci când nu face pe înlocuitorul de cameră foto sau de consola de jocuri, ASUS ZenFone 3 revine la scopul său lăsat pe Pământ, de telefon mobil. Acest model dual SIM aduce opţiuni moderne de conectivitate şi trece la USB Type-C, faţă de microUSB-ul predecesorului său.

Aduce şi suport pentru LTE Categoria 7, cu viteza teoretică de download de până la 300 Mbps, iar lista de opţiuni de conectivitate continua cu WiFi b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, WiFi Direct, GPS şi Glonass. Primul slot SIM poate găzdui un micro SIM, iar al doilea un nano SIM (sau microSD). Dialerul vine cu funcţii precum Speed Dial sau înregistrare a apelurilor, plus o tonă de alte opţiuni, lucru trademark ASUS de altfel.

Speedtest Asus ZenFone 3 ZE520KL

Când am realizat apeluri, am descoperit că anularea zgomotului de fond funcţionează bune, avem şi semnal bun şi am fost şi încântat de claritatea sunetului. La testul de viteză în SpeedTest am atins 189 Mbps la download WiFi, rezultat foarte bun şi 24 Mbps la upload. La testul 4G LTE, am prins 60 Mbps la download şi 45 Mbps la download, iarăşi rezultat bunicel, cunoaște și banda 38(2600) MHz, deci abonații Digi sunt și ei în cărți!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×