Samsung Gear S3 debutează în oferta celor de la QuickMobile.ro; iată cât costă noul smartwatch!

1.997 ori
<b>Samsung Gear S3 debutează în oferta celor de la QuickMobile.ro; iată cât costă noul smartwatch!</b>De astăzi în oferta celor de la QuickMobile.ro regăsim și smartwatch-ul Samsung Gear S3 în varianta Classic, un purtabil cu display circular și margine rotativă ce rulează sistemul de operare Tizen OS. La interiorul său regăsim un procesor

Au trecut câteva luni bune de la anunțul smartwatch-ului Samsung Gear S3 și cel puțin până astăzi, acest produs nu putea fi cumpărat de pe plan local. QuickMobile este magazinul ce îl listează la vânzare în variantele Classic și Frontier pe negru ce sunt comercializate la un preț de 1.799 lei, cu mențiunea că livrarea produsului va avea loc undeva în intervalul 17 - 21 decembrie - deci la timp de Sărbători dacă aveți de gând să îl faceți cadou.

Samsung Gear S3

Din punt de vedere al design-ului, ceasul de față adoptă un cadran cu display circular și acea margine sau mai bine zis inel rotativ prin care putem interacționa cu interfața software și totodată cu aplicațiile. Primim un panou de 1.3 inch cu rezoluție de 360 x 360 pixeli și tehnologie Super AMOLED, protecție Gorilla Glass SR+ și tehnologia Always On Display. 

Gear S3

Avem un procesor dual-core Exynos 7270 la pachet, 768 MB RAM, 4 GB stocare, conectivitate Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 b/g/n, NFC și un senzor pentru puls. Ceasul vine și cu barometru, accelerometru și cu o baterie de 380 mAh. După cum bine știți, avem Tizen OS ca sistem de operare și aici puteți arunca o privire asupra unui hands-on realizat de noi la IFA 2016!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×