Acustica Harman/Kardon nu ajunge pe Galaxy S8; Samsung va folosi tehnologiile Harman din 2018

1.095 ori
<b>Acustica Harman/Kardon nu ajunge pe Galaxy S8; Samsung va folosi tehnologiile Harman din 2018</b>Sud-coreenii de la Samsung au anunțat de curând achiziția companiei Harman Kardon și la scurt timp au apărut în presă informații cu privire la posibilitatea ca modelul Galaxy S8 să beneficieze de acustică Harman. Se pare totuși că nu este cazul de așa

Samsung a dorit să clarifice chestiunea achiziţiei Harman, anunţată la mijlocul acestei luni şi implicând o cheltuială de 8 miliarde de dolari din partea sud coreenilor. Astfel, Sammy a ţinut să precizeze că va începe să folosească acustica Harman/Kardon pe terminalele sale de abia din 2018.

Astfel ei au domolit entuziasmul celor care deja vedeau un Galaxy S8 cu difuzoare stereo, acustică Harman/Kardon şi poate şi căşti speciale AKG la pachet, că tot se află şi acel brand în proprietatea Harman. De asemenea, oficialii Samsung au ţinut să precizeze că firma lor nu va produce automobile, pentru că şi acest aspect a fost speculat de presă, având în vedere că Harman îşi oferă soluţiile pe 30 de milioane de automobile.

Revenind la acustică, multe companii inclusiv Apple au trecut în ultimul an la difuzoare stereo, unele cu rezultate excelente, dar Samsung rămâne fidelă abordării cu un singur difuzor. Poate că Galaxy S8 va schimba acest lucru, sau poate va trebui să aşteptăm până în 2018 pentru aceasta tranziţie. Ceva îmi spune (şi nu trebuie să luaţi neapărat de bun acest lucru) că un contract între Huawei şi Harman/Kardon ar putea ţine în şah includerea acusticii sale pe Galaxy S8.

La urma urmei cu 2 luni în urmă Huawei şi Harman colaborau şi lansau tableta MediaPad M3. Poate parteneriatul e pe o perioadă mai lungă şi ridică probleme cu Samsung... Sau poate pur şi simplu Galaxy S8 e într-o fază prea avansată de dezvoltare şi nu e dispus la modificări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×