Microsoft Surface Studio, super desktopul all in one de la Microsoft se livrează din această săptămână

1.340 ori
<b>Microsoft Surface Studio, super desktopul all in one de la Microsoft se livrează din această săptămână</b>Cel mai interesant produs al celor de la Microsoft din ultima vreme este cu siguranță desktop-ul All in One numit Surface Studio - produs ce a reușit să pună evenimentul Apple într-o umbră. Aflăm astăzi că super desktop-ul va fi livrat începând din data

Mulţi experţi, analişti şi persoane din media au spus că Microsoft a reuşit să eclipseze lansarea celor mai noi modele Apple MacBook Pro, prin intermediul lui Surface Studio. Acest desktop all in one de 3000 de dolari e destinat profesioniştilor, celor care desenează şi editează media, iar el a fost foarte bine primit. Azi aflăm că el va începe să fie livrat cumpărătorilor din această săptămână.

Surface Studio

Microsoft a început să trimită mailuri confirmând sosirea produselor, iar dacă vă număraţi printre cei tentaţi de o achiziţie, aflaţi că următoarele livrări vin de abia în 2017 pentru cei ce comandă acum. Surface Studio se remarcă prin excelentul ecran PixelSense de 28 de inch, procesorul său Core i5/i7, cei până la 32 GB RAM şi placa grafică Nvidia GeForce cu până la 4 GB memorie.

Are un ecran rabatabil, 4 porturi USB 3.0 şi a primit recenzii pozitive până acum. The Verge scrie că acest produs este un "invadator superb al bazei de clienţi Apple" şi că utilizarea sa în tandem cu Dial, acel mecanism circular pentru desen şi editare provoacă dependenţă şi e foarte intuitivă. Digitaltrends scrie că produsul are un design superb, un touchscreen genial, dar stocarea e lentă şi grafica e last gen.

Sunt curios la ce scoruri ajunge acest device şi în ţara noastră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×