Blackview Ultra Plus: OS, UI, aplicaţii blocate în Lollipop, interfaţă fistichie

1.497 ori
<b>Blackview Ultra Plus: OS, UI, aplicaţii blocate în Lollipop, interfaţă fistichie</b>Mă aşteptam ca Blackview Ultra Plus să copieze nu doar lookul unui iPhone, ci şi interfaţa acestuia, cum fac de obicei clonele de modele Apple. Ei bine, nu e cazul de aşa ceva aici, pentru că primim la bord un Android 5.1 cu o interfaţă custom fistichie

Mă aşteptam ca Blackview Ultra Plus să copieze nu doar lookul unui iPhone, ci şi interfaţa acestuia, cum fac de obicei clonele de modele Apple. Ei bine, nu e cazul de aşa ceva aici, pentru că primim la bord un Android 5.1 cu o interfaţă custom fistichie, dar care nu copiază prea mult iOS.

Nu avem app drawer, ceea ce e deja ceva comun la modelele Android din China, iar iconurile sunt colorate şi plate. E interesant că primim un buton virtual Back şi unul Menu, ca pe vremuri, în tandem cu cel fizic Home. Dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm zona de widget-uri (stock majoritatea) şi putem edita desktopul, cu wallpaper-uri, desk-uri (widget-uri cât tot ecranul, precum cel foto cu timeline sau cel muzical cu turntable).

UI Blackview Ultra Plus

Avem şi efecte şi teme de aplicat, iar setările speciale pentru desktop ne permit să implementăm şi un cursor ce lasă în urma steluţe sau inimioare când atingem ecranul. Zona de multitasking e pe bază de carusel, iar porţiunea dropdown include în mod stock notificări şi Quick Settings. Vă reamintesc că nu primim scanner de amprente aici, în ciuda lookului butonului Home şi a inelului ce pare să îl înconjoare.

Setările oferă acces la control prin gesturi, dublu tap pentru blocare/deblocare şi gesturi de fluturare a mâinii în faţa zonei frontale pentru a controla mişcarea prin meniuri. Blackview Ultra Plus are 31 de aplicaţii preinstalate, ceea ce înseamnă că nu avem prea mult gunoi la bord. Avem o zonă dock de aplicaţii jos şi printre softurile preinstalate se numără şi Blackview Xender, care va permite să conectaţi un alt device la acest handset, inclusiv un PC. Mai avem şi o aplicaţie themes şi o listă To Do.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×