Allview P8 Energy Pro: OS, UI, aplicaţii din generația Lollipop, cu niscai bloatware

1.902 ori
<b>Allview P8 Energy Pro: OS, UI, aplicaţii din generația Lollipop, cu niscai bloatware</b>Allview P8 Energy Pro rulează Android 5.1 Lollipop, ca de obicei într-o variantă apropiată de cea stock, plus sau minus câteva meniuri şi iconuri în plus. Lockscreen-ul promovează funcţiile acestui telefon şi ale headset-ului Visual VR de la Allview cu..

Allview P8 Energy Pro rulează Android 5.1 Lollipop, ca de obicei într-o variantă apropiată de cea stock, plus sau minus câteva meniuri şi iconuri în plus. Lockscreen-ul promovează funcţiile acestui telefon şi ale headset-ului Visual VR de la Allview cu citate aspiraţionale şi linkuri spre site-ul companiei.

Homescreen-ul în schimb, odată ţinut apăsat oferă o listă de widget-uri, dintre care majoritatea sunt stock şi avem şi câteva 3D arătoase pentru vreme. Tot aici găsim şi efecte, iar trecând mai departe, avem acces la multitasking pe bază de carusel şi găsim şi notificările în porţiunea dropdown. Cu un swipe în sus accesăm un fel de "Control Center", cu toggle-uri pentru conectivitate, opţiuni speciale pentru screenshot, slider de luminozitate şi 4 shortcut-uri pentru funcţii ca lanternă sau apel fals.

În zona Settings ne-am oprit asupra scannerului de amprentă, care are un setup lent, dar şi o deblocare rapidă şi o acurateţe bună. Terminalul oferă şi gesturi smart, screen pinning, Smart Dial, posibilitatea de a desena simboluri pe ecran pentru a accesa funcţii/aplicaţii şi dublu tap pentru a activă ecranul. Există şi obişnuitul Suspend widget, cu butoane virtuale extra şi aflaţi că acest device nu şterge automat pozele pe care le selectaţi şi apoi daţi delete, ci le păstrează într-un soi de "trash" câteva săptămâni.

Am numărat şi aplicaţiile preinstalate şi am ajuns la 46, deci definiţia de bloatware e atinsă aici. Aplicaţii de remarcat sunt Bitdefender Mobile Security, Chameleon, Child Mode, Notes şi System Manager. Parcă mă așteptam totuși ca acest smartphone să aibă Marshmallow preinstalat...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×