Bluboo Edge, unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri cu display curbat va costa doar 430 lei mâine; iată detalii despre promoție!

1.871 ori
<b>Bluboo Edge, unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri cu display curbat va costa doar 430 lei mâine; iată detalii despre promoție!</b>Cei de la EverBuying.net desfășoară în perioada 24 - 30 noiembrie o campanie specială de reduceri pentru smartphone-urile Bluboo, fiind incluse aici și vânzări de tip flash. Printre terminalele disponibile îl avem și pe Bluboo Edge - unul dintre cele mai

În perioada 24 - 30 noiembrie cei de la EverBuying.net ne oferă șansa de a achiziționa smartphone-uri Bluboo la prețuri foarte foarte bune. Avem incluse aici și o serie de vânzări flash pentru cele mai dorite produse, iar în plus regăsim în oferta retailerului și un smartwatch cum nu se poate mai accesibil. Aflați că vânzările flash pentru device-urile listate mai jos încep mâine dimineața la ora 6:00 (ora României)!

Bluboo Edge

Bluboo Edge

Cel mai accesibil smartphone cu display curbat de pe piață devine și mai accesibil odată cu această campanie, moment în care prețul său scade la doar 99.99 dolari ~ 430 lei. Doar 50 clienți se vor putea bucura de acest preț special pentru Bluboo Edge și vă recomandăm să puneți produsul de pe acum în coșul de cumpărături pentru ca în momentul startului să realizați comanda instant. Vă amintim că telefonul vine cu display HD de 5.5 inch, cu procesor quad-core și cu 2 GB RAM.

Bluboo Maya MAX

Bluboo Maya Max

În zona și mai accesibilă îl avem pe Bluboo Maya Max - phablet cu display HD de 6 inch, procesor octa-core de 1.5 GHz și 3 GB memorie RAM. Primim 32 GB de stocare flash, un slot microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor selfie de 5 megapixeli. Lista de dotări mai include un port USB Type-C, conectivitate 4G LTE și o baterie generoasă de 4000 mAh. Acesta va costa în perioada mai sus amintită doar 139.99 dolari!

Bluboo Mini

Bluboo Mini

Există variante la prețuri și mai bune de atât precum Bluboo Mini. Acesta urmează a fi comercializat pentru un preț de doar 49.99 dolari pe durata campaniei și ca dotări avem în cazul de față un display de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și aduce un capac spate cu o textură specială ce oferă extra grip.

Bluboo uWatch

Bluboo uWatch

Nu în ultimul rând regăsim pe lista de produse aflată în prim-plan și ceasul inteligent Bluboo uWatch. Produsul în cauză adoptă un design care ne amintește de Apple Watch și primim aici un display TFT de 1.44 inch, o baterie ce oferă o autonomie de până la 3 zile în modul de utilizare și senzori pentru măsurarea numărului de pași, a calității somnului și a distanței parcurse. Ceasul va costa doar 19.99 dolari ~ 85 lei!

Puteți arunca o privire asupra ofertei de produse Bluboo de aici, pagină de unde veți putea comanda și modelele mai sus prezentate mâine dimineața. De asemenea, reducerile magazinului de Black Friday pot fi accesate urmând acest link!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×