Yotaphone 2 - smartphone-ul cu display secundar e-Ink costă acum doar 535 lei; iată de unde poate fi achiziționat!

1.804 ori
<b>Yotaphone 2 - smartphone-ul cu display secundar e-Ink costă acum doar 535 lei; iată de unde poate fi achiziționat!</b>La vremea lansării, Yotaphone 2 a fost un terminal foarte interesant, și asta prin prisma faptului că primeam la pachet un al doilea display, unul cu tehnologie e-Ink plasat pe panoul spate. La mai bine de doi ani de la acest debut, telefonul ajunge la un

În luna decembrie a anului 2014 debuta pe piață și smartphone-ul Yotaphone 2 - terminal care pe lângă dotările high-end adoptate la acea vreme, oferea și un display secundar e-ink plasat chiar pe panoul din spate. Stocurile au fost în mare parte epuizate până în acest moment, dar se pare că cei de la EverBuying.com încă mai au o serie de unități în depozit - motiv pentru care ni se propune un discount interesant.

Yotaphone 2

Telefonul poate fi achiziționat acum pentru doar 130.99 dolari ~ 535 lei, în situația în care ajungea să coste mai bine de 2.500 lei în oferta retailerilor locali la vremea debutului comercial. Acum însă este vorba despre o sumă modică ce ne aduce un smartphone foarte interesant, unul al cărui setup de tip display standard + display secundar e-Ink nu a mai fost adoptat de către vreun alt producător.

Yotaphone 2

În materie de specificații hardware, Yotaphone 2 ne aduce un display principal de 5 inch cu tehnologie AMOLED, rezoluție Full HD și protecție Corning Gorilla Glass 3. Display-ul secundar este unul de 4.7 inch cu rezoluție de 960 x 530 pixeli care ne oferă o densitate a pixelilor de 235 ppi și tehnologia always-on. Avem un chipset Snapdragon 801 aici, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare.

Yotaphone 2

Primim și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor frontal de 2.1 mpx și o baterie de 2500 mAh la interior. Ca element de conectivitate avem 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm. 

Pentru a beneficia de prețul de doar 535 lei va trebui ca în pagina de comandă a produsului să introduceți codul de reducere - YOTAEB . Găsiți smartphone-ul Yotaphone 2 chiar aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×