Re-Volt 3, cel mai nou joc cu maşinuţe de curse şi cascadorii trăznite e acum disponbil pe Android şi iOS (Descarcă de aici)!

1.797 ori
<b>Re-Volt 3, cel mai nou joc cu maşinuţe de curse şi cascadorii trăznite e acum disponbil pe Android şi iOS (Descarcă de aici)!</b>De astăzi, jocul cu mașinuțe de curse și cascadorii trăznite numit Re-Volt 3 este disponibil pe smartphone-urile ce rulează Android și iOS. Titlul de față este cu siguranță unul foarte amuzant și

Dacă nu v-a ajuns Asphalt Xtreme, atunci avem un nou joc de curse pentru voi, de această dată ceva mai arcade. E vorba despre Re-Volt 3, care se bazează pe maşinuţe de curse şi cascadorii nebuneşti, iar titlul e acum disponibil pe iOS  şi Android.

Re-volt 3

Re-Volt a fost foarte apreciat în primele sale 2 versiuni pe iOS şi Android, cu peste 50 de milioane de downloaduri strânse pe toate platformele. Noul titlu aduce 70 de maşinuţe teleghidate, grafică îmbunătăţită şi 20 de hărţi pe care să ne împrăştiem rotiţele. 25 de componente pot fi folosite pentru a upgrada automobilele şi aparent avem şi un mod Story, cu scenarii diferite.

Re-volt 3

Există şi multiplayer şi compania din spatele jocului, WeGo interactive va oferi o ofertă specială de lansare a jocului, care durează o lună. Ce ţin eu minte din ultimul Re-Volt jucat pe mobil e că jocul e foarte greu şi frustrant şi că maşinile se controlează greu. Capcanele şi rampele din cale fac gameplayul coerent imposibil. Poate că noul joc a mai evoluat la acest capitol.

Gamerii vor primi o serie de cadouri şi bonusuri în această perioadă, dacă se loghează timp de 7 zile consecutiv. E vorba despre bani în joc, itemuri pentru upgrade şi componente pentru maşini.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×