Viitorul flagship Nokia se dezvăluie în specificaţii: procesor Snapdragon 820, lentilă Zeiss, ecran Quad HD de 5.2/5.5 inch (Zvon)

2.040 ori
<b>Viitorul flagship Nokia se dezvăluie în specificaţii: procesor Snapdragon 820, lentilă Zeiss, ecran Quad HD de 5.2/5.5 inch (Zvon)</b>Este aproape sigur faptul că noile smartphone-uri Nokia vor sosi abia în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 ce va avea loc la începutul primăverii. Între timp zvonurile și leak-urile vor continua să ajungă în mediul online, lucru ce

Rotiţele zvonisticii se învârt că în genericul din Game of Thrones zilele astea când vine vorba de pregătirile pe care Nokia le face pentru întoarcerea din 2017. Recent am aflat că de abia la anul vedem telefoane noi, poate prin trimestrul 2, iar acum avem şi o listă cu specificaţii pentru un prim flagship.

Nokia

El nu are nume de cod şi privim scăparea cu origini din China cu maximă precauţie. Se pare că terminalul va veni cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820, ecran de 5.2 sau 5.5 inch Quad HD şi cu o cameră cu optică Carl Zeiss. E bizar să vedem totuşi un S820 pe un flagship de 2017, atunci când vor exista opţiuni ca Snapdragon 835 sau deja utilizatul Snapdragon 821.

Scăpările legate de acest flagship continuă, cu menţiunea că terminalul va avea certificare IP67, fiind rezistent la apă şi praf. Corpul său ar urma să fie metalic şi am putea vedea un debut la MWC 2017, mai ales că oficialii HMD se vor afla acolo pentru o conferinţă. Evident Android 7.0 Nougat va fi OS-ul pe noul venit.

Pe lângă acest flagship îl aşteptăm şi pe midrange-ul Nokia D1C, dar şi alte câteva modele, poate şi o tabletă sau două.

Mulţumim Daniel Ioan Galbinisteanu pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×