Bluboo S8: Conectivitate modestă, picaje, mediocritate

1.317 ori
<b>Bluboo S8: Conectivitate modestă, picaje, mediocritate</b>De la un telefon care arată ca un Dodge Viper grăsan parcă ai ceva ceva aşteptări nu? Cum ne-am fript cu bateria şi parţial şi cu camera, suflam şi în conectivitate şi avem motive să o facem. Primim USB Type-C, dar doar varianta 2.0 totuşi şi chiar şi..

De la un telefon care arată ca un Dodge Viper grăsan parcă ai ceva ceva aşteptări nu? Cum ne-am fript cu bateria şi parţial şi cu camera, suflăm şi în conectivitate şi avem motive să o facem. Primim USB Type-C, dar doar varianta 2.0 totuşi şi chiar şi aceasta mi-a făcut figuri la conectarea la PC.

Pur şi simplu după mai bine de 20 de secunde de conectare telefonul dădea eroare şi se deconecta. Apoi continuăm periplul conectivităţii şi găsim GPS, Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n şi 4G LTE în 5 benzi doar. Acesta este un telefon dual SIM cu două slot-uri nano SIM şi cu Glonass de asemenea printre dotări. Trebuie spus şi că mi-a picat conexiunea WiFi destul de des, uneori chiar când mă jucam vreun shooter care are nevoie de online ca de aer, ceea ce nu e cool deloc.

Speedtest Bluboo S8

Dialerul aduce funcţie de înregistrare apel, Speed Dial şi un volum mediu aş spune, iar claritatea a fost mediocră. Am făcut şi teste de viteză, atingând cumva 74 Mbps la download WiFi şi 25 Mbps la upload. La testul 4G am atins 56 Mbps la download şi 45 Mbps la upload. Rezultatele ar fi OK, dacă nu ar fi păţaniile de mai sus.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×