Allview X4 Soul Lite: Conectivitate dual SIM, LTE, dar doar microUSB

791 ori
<b>Allview X4 Soul Lite: Conectivitate dual SIM, LTE, dar doar microUSB</b>Allview X4 Soul Lite nu se abate prea mult de la opţiunile clasice de conectivitate oferite de Allview până acum, aşa că nu ne surprinde să vedem două slot-uri SIM la bord, prezenta LTE şi Bluetooth 4.0.

Allview X4 Soul Lite nu se abate prea mult de la opţiunile clasice de conectivitate oferite de Allview până acum, aşa că nu ne surprinde să vedem două slot-uri SIM la bord, prezenta LTE şi Bluetooth 4.0.

Pe de altă parte rămânem totuşi la microUSB 2.0, în vreme ce saltul la USB Type-C a fost lăsat pe seama altor modele mai bine dotate sau mai celebre de la Allview. Acest terminal vine cu un slot micro SIM şi unul nano SIM, iar printre dotări mai găsim şi GPS, Glonass, 4G LTE Categoria 6, cu viteza teoretică de download de până la 300 Mbps, voce HD, Bluetooth 4.0 şi WiFi a/b/g/n, plus WiFi Direct.

Speedtest Allview X4 Soul Lite

Apelurile au avut un volum satisfăcător pot zice şi claritatea a fost bună, iar microfonul a făcut în aşa fel încât nici interlocutorii mei să nu aibă nimic de obiectat. Am realizat şi clasicul SpeedTest, atingând 63 Mbps la download via 4G şi 28 Mbps la upload. La testul WiFi am prins 45 Mbps la download şi 25 Mbps la upload, deci suntem în limite rezonabile pentru un telefon midrange.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×