Bluboo Picasso 4G: Conectivitate dual SIM, viteze deloc rele

998 ori
<b>Bluboo Picasso 4G: Conectivitate dual SIM, viteze deloc rele</b>Îmi amintesc că Vernee Thor a fost un telefon bun, care surprindea la captura foto, dar avea un defect: îi pica WiFi-ul din când în când. Povestea s-a repetat de câteva ori, cu alte modele din China şi se repetă şi în cazul lui Bluboo Picasso 4G.

Îmi amintesc că Vernee Thor a fost un telefon bun, care surprindea la captura foto, dar avea un defect: îi pica WiFi-ul din când în când. Povestea s-a repetat de câteva ori, cu alte modele din China şi se repetă şi în cazul lui Bluboo Picasso 4G.

Uneori pică din senin WiFi-ul şi asta e cam deranjant, mai ales că nu avem o cauză clară. În rest, dacă vreţi să aflaţi detalii despre conectivitate, pleiada clasică e aici: dual SIM dual standby (microSIM plus microSIM), 4G LTE, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, microUSB şi cumva şi NFC. Dialerul e cel stock, iar convorbirile au volum OK, microfonul îşi face treaba bine şi avem şi semnal acceptabil.

Speedtest Bluboo Picasso 4G

Totuşi cumva convorbirile sună metalic uneori. Turbo Download e o funcţie utilă, care combina 4G cu WiFi, pentru descărcări mai rapide. Am făcut şi un SpeedTest, atingând 59 Mbps la download 4G şi 43 Mbps la upload. Când vine vorba de WiFi am atins 63 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Suntem în grafic şi în mediile normale, aş spune.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×