Campania Back to School Huawei aduce clienților un smartband Colour Band A1 la achiziția unui smartphone P9 lite

956 ori
<b>Campania Back to School Huawei aduce clienților un smartband Colour Band A1 la achiziția unui smartphone P9 lite</b>Pentru că școala este pe cale să înceapă, cei de la Huawei s-au gândit că o campanie de tip Back to School ar fi binevenită și pentru publicul român. Astfel, fiecare client ce achiziționează un smartphone Huawei P9 lite din magazinele partenere în perioad

În primăvara acestui an cei de la Huawei lansau oficial și smartphone-ul P9 lite, unul dintre cele mai arătoase și bine echipate modele din zona mid-range de pe piață. Am apreciat și noi acest model prin prisma design-ului, datorită performanței bună pe care acesta o oferă, dar și pentru calitatea fotografiilor realizate, respectiv pentru acustica de calitate. Există numeroase motive pentru care P9 lite se poate dovedi o achiziție înțeleaptă, prețul fiind cu siguranță unul dintre ele.

Huawei P9 lite

Dacă toate aceste elemente nu v-au făcut până acum să optați pentru achiziția smartphone-ului de față, atunci poate că cea mai nouă campanie Huawei România vă va impulsiona să faceți alegerea potrivită. Ei bine, pe parcursul lunii septembrie toți clienții ce achiziționează un smartphone Huawei P9 lite prin intermediul magazinelor participante vor primi cadou smartband-ul Huawei Colour Band A1.

Acest dispozitiv purtabil vine cu baterie de 70 mAh, conectivitate Bluetooth 4.2 pentru conectarea la smartphone, dar și cu certificare pentru rezistență la apă. Avem senzori speciali pentru măsurarea numărului de pași, a caloriilor arse, a distanței parcurse dar și un senzor UV încorporat. În mod normal, brățara Colour Band A1 costă 200 lei, dar odată cu achiziția lui P9 lite, aceasta vă este oferită complet gratuit.

Aflați că promoția este valabilă în limita stocului disponibil la următoarele magazine din lista de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×