LG oferă o pereche de ochelari VR din plastic la achiziția unui smartphone LG G3

1.569 ori
<b>LG oferă o pereche de ochelari VR din plastic la achiziția unui smartphone LG G3</b>Un accesoriu, sau mai bine spus gadget ce a început să fie din ce în ce mai mediatizat în ultimul timp sunt și ochelarii de realitate virtuală VR, aceștia fiind oferiți la vânzare de către companii ca și Google, Samsung, sau chiar și E-Boda de...

Un accesoriu, sau mai bine spus gadget ce a început să fie din ce în ce mai mediatizat în ultimul timp sunt și ochelarii de realitate virtualăVR, aceștia fiind oferiți la vânzare de către companii ca și Google, Samsung, sau chiar și E-Boda de curând. O altă companie ce ne aduce un astfel de accesoriu VR este și LG.

Aceștia din urmă au anunțat în cursul zilei de ieri faptul că începând din această lună odată cu achiziția unui smartphone LG G3, cumpărătorii vor primi la pachet și un accesoriu VR realizat din plastic, versiune special personalizată pentru ca experiența oferită să fie una mult mai calitativă datorită display-ului Quad HD.

Rămâne de văzut când aceste pachete speciale vor ajunge și la noi pe plan local, moment în care vom afla dacă prețul va suferi modificări. De asemenea, după cum bine știți, în mai puțin de 3 săptămâni, sud-coreenii vor dezvălui oficial modelul flagship pe acest an, și anume LG G4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×