LG oferă o pereche de ochelari VR din plastic la achiziția unui smartphone LG G3

1.548 ori
<b>LG oferă o pereche de ochelari VR din plastic la achiziția unui smartphone LG G3</b>Un accesoriu, sau mai bine spus gadget ce a început să fie din ce în ce mai mediatizat în ultimul timp sunt și ochelarii de realitate virtuală VR, aceștia fiind oferiți la vânzare de către companii ca și Google, Samsung, sau chiar și E-Boda de...

Un accesoriu, sau mai bine spus gadget ce a început să fie din ce în ce mai mediatizat în ultimul timp sunt și ochelarii de realitate virtualăVR, aceștia fiind oferiți la vânzare de către companii ca și Google, Samsung, sau chiar și E-Boda de curând. O altă companie ce ne aduce un astfel de accesoriu VR este și LG.

Aceștia din urmă au anunțat în cursul zilei de ieri faptul că începând din această lună odată cu achiziția unui smartphone LG G3, cumpărătorii vor primi la pachet și un accesoriu VR realizat din plastic, versiune special personalizată pentru ca experiența oferită să fie una mult mai calitativă datorită display-ului Quad HD.

Rămâne de văzut când aceste pachete speciale vor ajunge și la noi pe plan local, moment în care vom afla dacă prețul va suferi modificări. De asemenea, după cum bine știți, în mai puțin de 3 săptămâni, sud-coreenii vor dezvălui oficial modelul flagship pe acest an, și anume LG G4.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×