Marele premiu în fotografia cu iPhone-ul e acordat unui chinez pentru opera "bărbatul şi vulturul"

1.801 ori
<b>Marele premiu în fotografia cu iPhone-ul e acordat unui chinez pentru opera "bărbatul şi vulturul"</b>Popularitatea camerei foto de pe iPhone a întrecut la ora actuală și pe cea a aparatelor DSLR, și asta pe seama faptului că telefonul ne este mereu la îndemână, iar cu o simplă apăsare a unui buton putem obține fotografii ce merită premiate. Asta s-a și

Fotografiile sunt opere de arta, iar modelele iPhone au depăşit de mult aparatele foto profesioniste ca popularitate la postarea de cadre pe servicii ca Flickr de exemplu. Au apărut în mod evident şi competiţii, precum iPhone Photography Awards, care a ajuns la ediţia cu numărul 9. Vedeţi cadrul câştigător mai jos. 

Concurs fotografiere cu iPhone-ul

Fotografia a fost realizată de către Siyuan Niu din China şi poartă numele "Bărbatul şi vulturul", prezentând un bărbat de 70 de ani din Mongolia care sta fata în faţă cu vulturul sau dresat, având în fundal Munţii Tianshan. Au aplicat la competiţie mii de persoane din 139 de ţări, dar marele câştigător rămâne Niu, fotograf profesionist din Provincia Xinjiang.

Concurs fotografiere cu iPhone-ul

El realiza poze cu fundalul înzăpezit şi fotografia natura, când un bărbat pe cal s-a apropiat de el, cu vulturul pe mână. Pasărea a observat fotograful şi a început să se agite, iar bătrânul şi-a folosit mana şi vocea pentru a calma vulturul. Apoi feţele celor doi s-au atins şi a fost realizat cadrul magic. După marele premiu vine şi locul întâi, acordat lui Patryk Kuleta din Polonia pentru poza de mai jos.

Concurs fotografiere cu iPhone-ul

Pe locul 2 şi 3 au fost americanii Robin Robertis din Carolyn Mara, din nou cu fotografii mai jos. 18 alţi fotografi au primit premii "gold bar" pentru categorii precum Natura, Lifestyle, Ştiri, Evenimente, Panorama şi altele. Reţineţi că aceste premii nu sunt doar "gold bar" cu numele, ci chiar sunt mici lingouri de aur.

Concurs fotografiere cu iPhone-ul

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×