Apple iPhone 6 ar putea avea un logo care se iluminează pentru notificări și alerte

1.883 ori
<b>Apple iPhone 6 ar putea avea un logo care se iluminează pentru notificări și alerte</b>Teoria unui device Apple al cărui logo se iluminează cu modele diferite pentru alerte și notificări a mai fost prezenta în presă în ultimii ani și au existat chiar persoane care și-au customizat terminalele în acest mod. Ei bine, iPhone 6 ar...

Teoria unui device Apple al cărui logo se iluminează cu modele diferite pentru alerte și notificări a mai fost prezenta în presă în ultimii ani și au existat chiar persoane care și-au customizat terminalele în acest mod. Ei bine, iPhone 6 ar putea adopta un logo în stil MacBook, unul care să se ilumineze.

Faimosul blogger Sonny Dickson are și dovezi în această privință, sub forma imaginilor din acest articol. Fotografiile ne arată o carcasă de iPhone 6, cu o mică zona din plastic care va permite luminii să treacă prin ea. Modul de iluminare va indica imediat ce fel de notificare poate primi utilizatorul la un moment dat. Spre exemplu, ea va pulsa cu lumina albă pentru a semnala un apel, sau cu albastru pentru un update Twitter sau mesaj text ratat.

Apple iPhone 6 ar putea avea un logo care se iluminează pentru notificări și alerte

Site-ul uSwitch, cel de la care Dickson a preluat imaginile afirmă că zona din plastic a logo-ului ar putea fi folosită și ca fereastra pentru conectivitatea NFC. O carcasă de iPhone ajunsă pe web încă din luna mai indică o direcție similară de design, dar mă gândesc că Apple ar vrea mai degrabă își facă terminalul mai etanș decât mai expus. La urma urmei, ei se pregătesc să renunțe la orificiile difuzoarelor pe viitor, în încercarea de a sigila complet telefonul și a-l face mai rezistent la apă, după cum ne arată un brevet cu câteva săptămâni în urmă.

în concluzie, nu prea dau crezare acestui leak.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×