Noi imagini cu iPhone 5, de această dată complet asamblat (Video)

2.293 ori
<b>Noi imagini cu iPhone 5, de această dată complet asamblat (Video)</b>Am văzut în ultima săptămână prototipuri de iPhone și iPad, componente de iPhone 5 ajunse pe web și multe alte scăpări de la Apple. Ei bine astăzi componentele și șasiul Noului iPhone iau forma unui terminal complet asamblat, ale cărui...

Am văzut în ultima săptămână prototipuri de iPhone și iPad, componente de iPhone 5 ajunse pe web și multe alte scăpări de la Apple. Ei bine astăzi componentele și șasiul Noului iPhone iau forma unui terminal complet asamblat, ale cărui imagini au fost publicate pe web de către iLab, site care se ocupă cu reparații de terminale mobile.

Observați că se respectă întocmai ce afirmau zvonurile din ultima vreme, fie că e vorba de separarea părții din spate într-o zonă a camerei de culoare diferită și o zonă centrală sau conectorul mai mic în partea inferioară. Acesta ar fi un dock connector de 19 pini și lângă el găsim și jackul audio, care a fost mutat în partea inferioară, în apropierea difuzoarelor, parcă puțin mai mari acum. Remarc și prezența camerei frontale deasupra difuzorului pentru convorbiri și faptul că telefonul pare puțin mai alungit decât predecesorii săi.

Noi imagini cu iPhone 5

Evident, ca de obicei vă recomand să priviți cu precauție astfel de scăpări, deoarece ele pot fi falsuri. între timp japonezii de la Macotakara http://www.macotakara.jp/ au postat pe web un clip video cu interiorul carcasei lui iPhone 5, filmată în detaliu. Ce nu am văzut până acum este un iPhone 5 complet funcțional, pornit și cu iOS 6.0 la board, dar bănuiesc că asta urmează în curând.

iPhone 5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×