Iată toate datele de care ai nevoie pentru a urmări live lansarea iPhone 6

2.566 ori
<b>Iată toate datele de care ai nevoie pentru a urmări live lansarea iPhone 6</b>Dacă vrei neapărat să fii primul care află ce dotări are iPhone 6, informațiile de mai jos îți vor fi de mare ajutor. în mare cunoașteți deja datele problemei: azi, 9 septembrie, Apple are programat un eveniment, un keynote care va începe la...

Dacă vrei neapărat să fii primul care află ce dotări are iPhone 6, informațiile de mai jos îți vor fi de mare ajutor. în mare cunoașteți deja datele problemei: azi, 9 septembrie, Apple are programat un eveniment, un keynote care va începe la ora locală a României 20:00.

Noi vom realiza un live blogging folosind sursele disponibile, inclusiv streamul video oferit de Apple pe terminalele pe care le vinde (iPhone, iPad, Apple TV si altele). Se pare că la eveniment vor participa pe lângă Tim Cook, Phil Schiller și Jony Ive și invitați din lumea modei, un posibil indiciu cu privire la sosirea lui iWatch. Ne așteptam ca showul să dureze maxim 2 ore și să includă și un număr muzical la final.

Lansarea are loc în cadrul campusului facultății (Flint) unde a studiat Steve Wozniak, cofondator Apple, tot acolo unde în 1984 în urma Steve Jobs lansa Mac-ul. Suntem siguri că vom vedea un iPhone 6 de 4.7 inch în această seară, iar cu puțin noroc vom avea parte și de phabletul de 5.5 inch, de iWatch și poate de iPad Air 2. Nu e clar dacă iPad Mini va primi un update și ne așteptam să vedem și upgrade-uri de MacBook și iMac, dacă e cazul.

Voi ce așteptări aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×