Cât te costă azi un Nokia 6 împreună cu husă și sticlă de protecție?

3.259 ori
<b>Cât te costă azi un Nokia 6 împreună cu husă și sticlă de protecție?</b>Parte din noua gamă de terminale Nokia cu Android este și modelul Nokia 6, acesta reprezentând o achiziție solidă ca raport calitate-preț. Cum schimbarea telefonului înseamnă și achiziția de noi accesorii, ne-am gândit ca astăzi să vă prezentăm

De curând pe piața locală a început a fi comercializat și smartphone-ul Nokia 6, un terminal pe care vi l-am prezentat într-un articol din seria Preț și Disponibilitate alături de sumele la care este vândut în țară. Pentru că un smartphone nou atrage asupra sa și achiziția de accesorii menite să protejeze dispozitivul, ne-am gândit ca astăzi să vă dezvăluim la cât se ridică costul unui asemenea pachet complet: telefon + husă + sticlă de protecție.

Nokia 6

Pentru a ne fi mai ușor și a comanda toate produsele din același loc am ales site-ul QuickMobile.ro care are și cele mai bune prețuri totodată. În primul rând vă amintim că Nokia 6 este un terminal din zona mid-range, unul ce sosește într-o carcasă unibody metalică cu sticlă 2.5D aplicată peste panoul frontal și cu o baterie de 3000 mAh ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă.

Nokia 6

Display-ul este unul generos de 5.5 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie IPS, iar procesorul o unitate octa-core Qualcomm Snapdragon 430. Avem și 4 GB RAM + 32 GB de stocare pe această variantă, difuzoare stereo, sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat și o cameră foto principală de 16 megapixeli ce filmează FHD. Pentru selfie-uri există aici un senzor de 8 megapixeli și telefonul aduce jack audio, respectiv port microUSB v2.0.

Întreaga afacere sună foarte atractivă, mai ales dacă punem la socoteală și faptul că telefonul de aici costă numai 1.138 lei în această variantă pe argintiu. Husa găsită de noi este una transparentă ce nu va ascunde design-ul smartphone-ului și care costă 49.90 lei, iar sticla de protecție numai 39.90 lei. Se ajunge astfel la un cost total de 1.229 lei și avem siguranța că telefonul va fi protejat de praf, zgârieturi, ba chiar și eventuale daune în caz de scăpare accidentală.

Pe deasupra, dacă veți finaliza comanda acestor produse din coș în mai puțin de 5 minute, cei de la QuickMobile vă vor oferi și un cadou special!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×