BlackBerry Aurora prezentat de aproape într-un clip oficial (Video)

855 ori
<b>BlackBerry Aurora prezentat de aproape într-un clip oficial (Video)</b>În această dimineață cei de la BlackBerry au anunțat lansarea smartphone-ului Aurora în parteneriat cu cei de la BB Merah Putih. Rezultatul este un handset de zonă mid-range ce nu prea impresionează la capitolul design din păcate. Avem parte de un

BlackBerry Aurora era anunţat oficial cu câteva ore în urmă şi iată-l vedeta unui clip în care îl privim îndeaproape. Terminalul este un model midrange, cu un design nu chiar revoluţionar şi este realizat în colaborare cu indonezienii de la BB Merah Putih.

Prezentarea se face într-un mediu asiatic, probabil în Indonezia, care nu doar contribuie la realizarea acestui produs, dar este şi principala sa piaţa de desfacere. Vedem telefonul montat pe un trepied apoi şi cu diferite moduri de captură foto, plus reglaje pentru focalizare, balans de alb, deschidere şi alte asemenea opţiuni. Se realizează capturi în serie, cu diferite expuneri și vedem și două fete asiatice care se plimbă printre cascade, cautând peisajul perfect.

Telefonul are un ecran de 5.5 inch, cu rezoluţie HD, 4 GB RAM, procesor Qualcomm Snapdragon 425, 32 GB stocare şi cameră frontală de 8 MP. În spate se află o cameră de 13 MP cu PDAF, pe care insistă producătorul acestui terminal. BlackBerry Aurora este şi o premieră prin prisma faptului că e primul model BlackBerry dual SIM. Costă doar 260 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×