Nokia 9 primeşte huse protectoare, care apar în imagini scăpate pe web

1.452 ori
<b>Nokia 9 primeşte huse protectoare, care apar în imagini scăpate pe web</b>Ultimele zile ne-au adus cam multe leak-uri asociate smartphone-urilor Nokia, un nou material sosind astăzi. Vedem în cazul de față o serie de imagini care ne prezintă husele destinate flagship-ului Nokia 9, acestea având pe partea din spate un decupaj

Aş spune că web-ul freamătă în aşteptarea flagship-urilor Nokia pe anul curent. Am avut deja parte de un aperitiv sub forma lui Nokia 3, Nokia 5 şi Nokia 6, dar felul principal se lasă aşteptat. Nokia 9 a avut multe scăpări în această vară, completate azi de câteva imagini cu o husă a sa.

Husa Nokia 9

A se remarca faptul că avem decupaj pentru jack audio şi o zonă extinsă a camerei duale (de 13 MP + 13 MP conform zvonurilor). Observăm prezența butoanelor de volum şi a butonului Power pe aceeaşi parte. Ne intrigă faptul că avem un decupaj mare sus, care ar putea fi pentru jackul audio, dacă nu cumva e acela circular de jos (care poate fi şi pentru microfon). Tot jos descoperim un decupaj pentru difuzor, pentru că nu îl văd inclus în altă parte, plus unul pentru port USB Type-C.

Nokia 9 a apărut luna trecută în benchmark-ul AnTuTu , care a confirmat prezența procesorului Snapdragon 835 la bord. Apăruse şi un presupus Nokia 9 cu 8 GB RAM în alte benchmark-uri şi tot luna trecută terminalul a fost certificat şi de către FCC. HMD Global a confirmat că va lansa alte câteva telefoane în acest an, printre care şi Nokia 9 probabil, deci toate auspiciile sunt favorabile. Personal cred totuși că telefonul vine la IFA 2017.

Aşteptăm cu interes leak-uri mai consistente, mai ales că lupta dintre telefoanele flagship ale anului 2017 e strânsă, cel puţin în zona foto şi e nevoie de un cameraphone să apară neaşteptat şi imprevizibil de nicăieri, să ne surprindă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×