Cum arată o zi petrecută cu Huawei Nova 5T: între gaming şi 4 camere cu AI numai bune de poze de Crăciun, plus fotografii nocturne memorabile

4.643 ori
<b>Cum arată o zi petrecută cu Huawei Nova 5T: între gaming şi 4 camere cu AI numai bune de poze de Crăciun, plus fotografii nocturne memorabile</b>Nu ştiu ce aţi făcut voi de Crăciun, dar între două mese pline de sarmale, m-am relaxat cu ceva gaming pe mobil şi pozat bradul de Crăciun. Am avut un Huawei Nova 5T la îndemână pentru asta şi am prins şi ipostaze de Crăciun nocturne în mod fantastic..

Nu ştiu ce aţi făcut voi de Crăciun, dar între două mese pline de sarmale, m-am relaxat cu ceva gaming pe mobil şi pozat bradul de Crăciun. Am avut un Huawei Nova 5T la îndemână pentru asta şi am prins şi ipostaze de Crăciun nocturne în mod fantastic pentru un telefon de 1.699 lei.

În primul rând pe Huawei Nova 5T îl vezi venind de la distanţă, datorită corpului său mov şi lucios. E o nuanţă aparte, Midsummer Purple, care îl separă de masa de telefoane cu nuanţe copiate între ele. Coral şi verde sunt „so last year”, movul se poartă. Avem şi acel gradient 3D care te poate hipnotiza să priveşti telefonul minute bune. E finisat cu grijă şi oferă un contrast interesant dintre lumini şi umbre. Bonus, literele "N", "O", "V" şi "A" care alcătuie un fel de puzzle sub sticlă.

Huawei Nova 5T

Sunt şi alte aspecte la care telefonul surprinde, precum faptul că în 30 de minute de încărcare ai şi ajuns la 51% baterie, cât să prinzi lejer 4-5 ore de PUBG Mobile să zicem sau un sezon de mini serie HBO. Totul mulţumită bateriei de 3.750 mAh şi încărcării Huawei SuperCharge de 22.5W.

Am mai remarcat şi cititorul de amprente lateral, care e foarte rapid dar şi precis şi a dat zero rateuri pe parcursul utilizării. Nu uităm de procesorul de flagship Kirin 980, consacrat pe Mate 20 Pro şi P30 Pro şi încă puternic.

E şi foarte bine răcit şi vine cu GPU Turbo pentru gamerii hardcore cu optimizările aferente. Am jucat noul mod cu maşini din PUBG Mobile cu grafica pe setarea HDR şi FPS cel mai ridicat şi totul a arătat perfect.

Huawei Nova 5T

Totuşi dacă ar fi să aleg ceva memorabil e cu siguranţă camera. Toate cele 4 camere din spate au beneficiul tehnologiei AI şi acoperă toate nevoile tale: ultra wide pentru cadrele cele mai largi, când ai de prins mai mult de un cuplu în cadru, Macro pentru acele cadre speciale când obiectele mici devin uriaşe, camera de 48 MP pentru extra detalii şi camera Bokeh pentru Portrait şi celebrul său blur din fundal, scoţând chipul tău în evidenţă.

Huawei Nova 5T fotografie ultra wide

Modul Super Macro

Pe parcursul testelor camerei am avut şi câteva şocuri pozitive şi premiere. Spre exemplu captura ultra wide nu face vreo deformare de culori sau curbura de margini, un plus faţă de multe modele rivale. Apoi stabilizarea electronică la filmarea din mers bate câteva stabilizări optice văzute de mine în 2019. Modul Super Macro, odată învăţat să fie folosit îţi poate deschide un nou apetit de a fotografia micile detalii, obiecte, bibelouri, jucării, flori, care ies în evidenţă la nivel de detalii.

Cel mai mare şoc pozitiv a fost captura foto nocturnă. Am întrecut aici telefoane care costă dublu, poate şi mai mult şi la asta nu mă aşteptam. Decoraţiunile de Crăciun din centrul oraşului Timişoara sunt prinse şi redate fără cusur, în culori vii, luminozitate crescută şi claritate perfectă. Repet, e vorba de captură nocturnă şi avem ca bonus şi modul Night, care îşi face treaba bine. Automat având în vedere această performanţă şi cum se descurcă telefonul cu multe luminiţe şi surse de lumină, devine şi bun la concerte şi festivaluri.

La fotografierea indoor am prins un roşu foarte viu al podoabelor de Crăciun, o pisică care privea minunată de pe TV şi o grămadă de pe podoabe de sărbători de pe şemineu

Mai ales că şi filmează excelent noaptea şi are şi microfoane bunicele. Poate filma 4K cu o focalizare perfectă, multe detalii şi culori excelente. La fotografierea indoor am prins un roşu foarte viu al podoabelor de Crăciun, o pisică care privea minunată de pe TV şi o grămadă de pe podoabe de sărbători de pe şemineu. Textura ciorapilor de blană de pe şemineu ar putea spune o tonă de poveşti şi avem şi globuri din acelea cu zăpadă înăuntru redate viu de cameră.

Selfie Huawei Nova 5T

Camera selfie e şi ea utilă să te bagi în cadru lângă brad şi să le arăţi prietenilor ce ai pregătit de Crăciun. Prinde o grămadă de detalii la 32 megapixeli şi multă lumină. Şi aici Portrait/Bokeh cu câteva filtre/ sub opţiuni pentru forma estompării aplicate. Revenind la camera principală quad, avem parte şi funcţii speciale, îmbunătăţite de AI, precum  stabilizarea de imagine AI (AIS), blocarea expunerii automate (AEL) şi blocarea focalizării automate (AFL). Acestea asigura o claritate sporită şi detalii mai bune.  Există şi capacităţi de editare video automată, pentru clipuri şi mai memorabile.

Acum un deceniu să te joci de Crăciun şi să faci poze cu familia de Crăciun era o vânătoare de comori. Căutai joystick-uri, aparatul foto, bateria, cardul SD, cablul, trebuia să stai să dai mailuri cu poze ataşate. Acum poţi comuta între jocul preferat pe telefon şi o cameră de 48 de megapixeli cu AI şi să filmezi 4K dacă vrei imediat după, folosind un Huawei Nova 5T.

Cum arată o zi petrecută cu Huawei Nova 5T: între gaming şi 4 camere cu AI numai bune de poze de Crăciun, plus fotografii nocturne memorabile

Toate de pe singur telefon, cu un înveliş mov la fel de atractiv ca şi cele mai drăguţe globuri din bradul meu. De ce am făcut acest material? Am zis să vă arăt două fete ale Crăciunului: cea interioară lângă brad şi cea nocturnă exterioară lângă decoraţiunile din Timişoara. Completate cu gaming-ul aferent de vacanţă şi cu zero neajunsuri la baterie şi temperatura. Vă urăm sărbători fericite odată cu acest material şi să faceţi doar pozele care contează cu cei dragi, cele care devin instant memorabile.

Recenzia completă a lui Huawei Nova 5T o găsiți aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×