Decât să îl repari mai bine cumperi alt telefon; Huawei Mate X are înlocuirea ecranului la fel de scumpă ca un iPhone 11 Pro

1.830 ori
<b>Decât să îl repari mai bine cumperi alt telefon; Huawei Mate X are înlocuirea ecranului la fel de scumpă ca un iPhone 11 Pro</b>În general asociam înlocuirile foarte scumpe de spate de sticlă sau ecran cu iPhone-urile, eventual cu modele Galaxy S şi Galaxy Note. Acum şi Huawei intra în horă, fix cu pliabilul său. E vorba despre Huawei Mate X, a cărui reparaţie de ecran costa cam..

În general asociam înlocuirile foarte scumpe de spate de sticlă sau ecran cu iPhone-urile, eventual cu modele Galaxy S şi Galaxy Note. Acum şi Huawei intra în horă, fix cu pliabilul său. E vorba despre Huawei Mate X, a cărui reparaţie de ecran costă cam cât un iPhone 11 Pro. Avem detalii mai jos.

Ce e drept, era de aşteptat ca un ecran pliabil aşa complex să fie scump la înlocuire, dar când lucrezi cu pliabile şansele sunt mari să ai la un moment dat probleme cu ecranul şi să vrei să îl înlocuieşti. Telefonul Mate X costă în jur de 2400 de dolari acolo unde este disponibil, adică în China deocamdată. Dacă ţi se pare că ai ecranul prea zgâriat pe acest device, ceea ce e foarte probabil pentru că nu are o protecţie solidă, atunci vei vrea să îl înlocuieşti.

Decât să îl repari mai bine cumperi alt telefon; Huawei Mate X are înlocuirea ecranului la fel de scumpă ca un iPhone 11 Pro

Asta costă în jur de 1000 de dolari, conform datelor oferite oficial de Huawei. Compania chineză a postat o listă cu preţuri pentru reparaţiile aduse telefonului său. Costă 40 de dolari să îi înlocuieşti bateria, 50 de dolari pentru capacul din spate şi 100 de dolari pentru cameră, toate foarte rezonabile. Lucrurile trec în altă liga când vrei să schimbi placă de bază, 500 de dolari fiind preţul operaţiunii.

E clar faptul că un telefon scump va avea reparaţii scumpe şi spre exemplu cred că la Xiaomi Mi MIX Alpha sumele ajung astronomice sau... e de nereparat. Ar fi interesant să vedem cum stăm şi la Galaxy Fold şi Moto RAZR 2019 cu preţurile de reparaţii.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×