Huawei Honor 6X costă 200 euro pe GearBest în varianta cu 4 GB RAM; aduce cameră duală și corp metalic

1.740 ori
<b>Huawei Honor 6X costă 200 euro pe GearBest în varianta cu 4 GB RAM; aduce cameră duală și corp metalic</b>Descoperim astăzi pe site-ul GearBest.com o ofertă atractivă pentru smartphone-ul Huawei Honor 6x care în varianta cu 4 GB de RAM este listat la un preț de 201 euro. Prețul este interesant chiar și în situația în care adăugăm la calcul taxele vamale

Weekend-ul ne aduce și o reducere atractivă pentru smartphone-ul Huawei Honor 6x, terminal pe care îl găsim în oferta GearBest.com la prețul de 201 euro. Este vorba despre varianta cu 4 GB de RAM care aduce alături și 64 GB spațiu de stocare flash. Este o alegere interesantă pentru cei care sunt în căutarea unui handset mid-range care pe deasupra aduce și o cameră duală, respectiv o carcasă metalică.

Huawei Honor 6x

Printre dotările telefonului avem un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, procesorul octa-core Kirin 655 tactat la 2.1 GHz și suportul pentru două cartele nano-SIM. În spate primim o cameră duală cu senzor principal de 12 megapixeli și senzor secundar de 2 megapixeli, modul ce va permite realizarea de fotografii cu efect bokeh.

Huawei Honor 6x

Huawei Honor 6x aduce și o cameră frontală de 8 megapixeli ce filmează 1080p, un jack audio 3.5 mm cu sunet DTS prin căști, conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, A-GPS și un scanner de amprente amplasat în spate. La bord se află o baterie generoasă de 3340 mAh și aflați că telefonul măsoară 8.2 mm în grosime, având o greutate rezonabilă de 162 grame.

Prețul de 201 euro practicat acum de GearBest este unul potrivit pentru un așa smartphone și în cazul în care vă bate gândul unei achiziții, îl găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×