Huawei Mate 10 apare pe web în randări noi, care merg pe un ecran cu muchii înguste şi o cameră duală discretă în spate

2.100 ori
<b>Huawei Mate 10 apare pe web în randări noi, care merg pe un ecran cu muchii înguste şi o cameră duală discretă în spate</b>Câteva randări pentru phablet-ul Huawei Mate 10 sosesc astăzi online, imagini ce dezvăluie un look interesant bazat pe conceptul edge-to-edge. Se schimbă aparent și partea din spate care în cazul de față aduce un alt tip de material în locul

Huawei Mate 10 este probabil cel mai misterios smartphone de final de an 2017, care a scăpat mult mai puţin decât LG V30 sau Galaxy Note 8. De abia l-am văzut de câteva ori menţionat în diferite ştiri, majoritatea legate de ecran sau de procesorul Kirin 970. Azi luăm contact cu o nouă serie de randări, pe care le admiram mai jos.

Huawei Mate 10

Aşa cum ne aşteptam, Huawei a trecut la un ecran edge to edge aici, păstrând doar o "bărbie" şi "frunte" discretă. De remarcat că noul tip de ecran a fost deja confirmat de CEO-ul Huawei, iar pe lângă noile scăpări de randari avem şi confirmarea procesorului folosit aici şi anume un HiSilicon Kirin 970. Operează în tandem cu un ecran Quad HD de 6.1 inch şi 6 GB RAM, plus 64 GB stocare.

Huawei Mate 10

În spate se afla o cameră duală cu tehnologie Leica, iar la bord găsim Android Nougat, probabil cu vreun EMUI 5.2 aplicat peste. Bateria ar trebui să fie una de peste 4000 mAh şi ni s-a promis şi suport pentru încărcare rapidă. Pentru ecran ar fi folosit un panou special EntireView Display, varianta rivală pentru LG FullVision şi Samsung Infinity. 

O scăpare de la începutul acestei luni indica faptul că Huawei Mate 10 va debuta pe 16 octombrie la Munchen, deci mai avem ceva de aşteptat. Se vehiculează un preţ de peste 1000 de dolari pentru device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×