Motorola Moto G5 Plus: Design similar cu G5, lat dar comod

1.099 ori
<b>Motorola Moto G5 Plus: Design similar cu G5, lat dar comod</b>Motorola Moto G5 Plus nu se abate de la designul văzut pe Moto G5, dar reprezintă un upgrade clar faţă de seria Moto G4. Face trecerea la un corp unibody metalic, cu zona camerei şi a scannerului de amprente trademark Moto. Una este circulară şi ieşită..

Motorola Moto G5 Plus nu se abate de la designul văzut pe Moto G5, dar reprezintă un upgrade clar faţă de seria Moto G4. Face trecerea la un corp unibody metalic, cu zona camerei şi a scannerului de amprente trademark Moto. Una este circulară şi ieşită mult în relief, a doua este ovală.

Acest smartphone are un strat special protector contra umezelii şi vine cu o construcţie solidă, aderentă bună şi utilizare uşoară cu o singură mână, chiar dacă este un telefon destul de lat. Butoanele sale sunt comode şi avem o zonă din plastic în spate, sus şi jos în dreptul antenelor. Talia este undeva între 7.7 şi 9.7 mm, iar greutatea este de 155 grame aici.

Ca o comparaţie Moto G4 Plus cantarea tot 155 de grame, dar avea o talie de 9.8 mm. Moto G5, cu al său ecran de 5 inch cântăreşte 145 de grame şi măsoară 9.5 mm în grosime. ZenFone 3 e totuşi mai subţire la 7.7 mm și mai ușor la 144 grame.

Ce e clar e că Moto G5 Plus are personalitate, este comod, are construcţie solidă şi elemente specifice Moto. Pare şi mai rezistent decât media în zona smartphone midrange.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×