Huawei Honor 7X debutează oficial; aduce un display 18:9 de 6 inch și cameră duală în spate

2.553 ori
<b>Huawei Honor 7X debutează oficial; aduce un display 18:9 de 6 inch și cameră duală în spate</b>Continuă lansările de terminale Huawei și asta chiar cu doar 5 zile înainte de marele eveniment asociat lui Mate 10. Produsul ce debutează astăzi se numește Honor 7X și este vorba despre un nou handset ce adoptă un panou cu aspect 18:9 și rezoluție

Cu toate că peste doar 5 zile este așteptat debutul seriei de smartphone-uri Mate 10, cei de la Huawei continuă cu lansarea de produse între timp. Este vorba bineînțeles despre un nou smartphone, model numit Honor 7X pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Ca aspecte cheie acesta se remarcă prin display-ul de 6 inch cu raport 18:9 al imaginii și prin camera duală promițătoare pe care o avem în spate.

Huawei Honor 7X

Se oferă o carcasă metalică cu greutate de 165 grame și grosime de 7.6 mm, iar bateria este o unitate de 3340 mAh. Pe lista de dotări găsim un display LCD de 5.93 inch cu rezoluție Full HD+ și sticlă 2.5D aplicată peste, dar și procesorul mid-range HiSilicon Kirin 659 ce dispune de 8 nuclee și de soluția grafică Mali-T830MP2.

Huawei Honor 7x

Huawei Honor 7X aduce o cameră frontală de 8 megapixeli pentru captura selfie și în spate un modul dual cu senzor principal de 16 megapixeli și senzor secundar de 2 megapixeli. Vom primi astfel suport pentru fotografii cu efect bokeh numai bune de postat în mediul online.

Ce ar mai fi de zis despre acest telefon este faptul că are și scanner de amprente în spate, 4 GB RAM, slot microSD, sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat și din păcate un port microUSB v2.0 și nu unul Type-C reversibil. Mai jos aveți și prețurile telefonului ce debutează comercial în China pe 17 octombrie!

  • 32 GB stocare - 200 dolari
  • 64 GB stocare - 260 dolari
  • 128 GB stocare - 300 dolari
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×